• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anaokulu ve kreş seçımı?.. sorular ve sorunlar!!

tuzlukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
123
0
46
İstanbul
merhaba...

3 yaşında bır kızım var onun için kreş aramaktayım.. ve çok yakın bır arkadaşımda 5 yaşındakı kızını anaokuluna göndermek istıyor.. ancak bu konuda bıraz acemı oldugumuz için özellıkle egıtım şartları, duzen vs nelere dıkkat edelım..

görüştugum bır çok yerde en çok dıkkatımı çeken bıze sunulan yemek lıstesı.. zaten tamamen fiyasko.. kış gunu domates, salatalık vs kesınlıkle yemezken malesef çocuklara yedırıyorlar.. bu konuyu bır şekılde çözerim..

takıldıgım konularlar ise, egitim nasıl olmalı..?.. nasıl olursa saglıklı ve kalıcı guzel huylar edinebilir?..

egitim standardı ne olmalı..?.. bu konudakı fikirleriniz nelerdir..

siz ne özellık ve hangı şartları aradınız?..

merhaba...

3 yaşında bır kızım var onun için kreş aramaktayım.. ve çok yakın bır arkadaşımda 5 yaşındakı kızını anaokuluna göndermek istıyor.. ancak bu konuda bıraz acemı oldugumuz için özellıkle egıtım şartları, duzen vs nelere dıkkat edelım..

görüştugum bır çok yerde en çok dıkkatımı çeken bıze sunulan yemek lıstesı.. zaten tamamen fiyasko.. kış gunu domates, salatalık vs kesınlıkle yemezken malesef çocuklara yedırıyorlar.. bu konuyu bır şekılde çözerim..

takıldıgım konularlar ise, egitim nasıl olmalı..?.. nasıl olursa saglıklı ve kalıcı guzel huylar edinebilir?..

egitim standardı ne olmalı..?.. bu konudakı fikirleriniz nelerdir..

siz ne özellık ve hangı şartları aradınız?..

Ben anaokulu öğretmeniyim devlette şahsen yemek listesi çok önemli güvendiğiniz bir yer olmalı öncelikle özel okullarda bu imkanlar daha geniş ama maddi yönden bi külfet var.Nacizane fikrim 5 yaşındaki bir kız çocuğu bu sene güvenilir bi kreşe gönderilmeli.

Son düzenleme:
Back