Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar anaokuluna yazılırken ücret ödeyen varmı?benneyaptımki
hanımlar anaokuluna yazılırken ücret ödeyen varmı?benneyaptımki
canım tşk cevabın için tşk. bizden 300 ytl istediler.daha veremedik.okul devlet okulu yarım gün.okul açıldığından beri yaptığımız masraf 1milyon ytl yi geçti.diyeceksinki çocuğumm canı sağolsun dahhada fazlasını yaparım.ama anlayışsız müdür yardımcısıı.okula çağırılıyorum. ve durumumu anlatıyorum yok veremiyoruzz.diyorum.öğretmen çocuğa parayı vermezseniz seni sınıfa almayacağım diyor.oda müdür yardımcısının elçisi imiş
.bunun üzerine okul açıldı açılalı çok gerginimm çok üzgünüm geçim derdi bir yana dediklerine bakar mısın seni sınıfa almayacağım denilen çocuk 6 yaşında bir çocuk bunun psikolojisi ne olur size soruyorum.ne olur bir yol bir akıl verin yokk yokk canımımı verim çocuğumu okuldan alimm gidip o myardımcısını gebertim.
milli eğitimi aradım bu para mecbur muş canım 300ytl 3 ay boyunca ödeyeceğim 100ytl.ama haram olsun.çocuğumun hakkı onlara. haydi kızlar okulaymışşş.yalan .haydi parası olanlar okula.