Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulu seçimi acilll!!

aylaerdem1905

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
2
0
38
Merhabalar,
ben Ankara Çayyolu'na yeni taşındım ve 2 kızım var 3 ve 4 yaşlarında. Burada iyi bir kolej arıyorum. Sizce hangi kolej en iyi bu civarda?

Merhaba Ayla hanım benimde 4 yaşında bir oğlum var. bir dahaki dönemde bende göndericem bir okula. Bağlıca da oturuyorum bende. Burada yeni açılcak bir kolej var araştırıcam bi. Yarın görüşücem sizede haber veririm:) hiç sordunuz mu siz biyerlere?

Merhabalaar, bende çayyolunda oturuyorum bayanlar ve 3 yaşında bir bebişim var. :) yeni açılan kolej duru kolejini biraz araştırdım ve daha önceden adını duyduğum senem hoca varmış orada sen kayıt döneminde gidip görüşücem bikaç yerle daha görüşcem tabi ama evime çok yakın burası:)

selam evet bende duru kolejini gördüm can atabilge kreşide varmış orayada baktım araştırmaya başladım. Bugün fiyat alıcam duru kolejinden de fiyat alırsanız ve eğitimi hakkında bilgi alırsanız bana bildirin buradan lütfen:)

Merhabalar,
ben Ankara Çayyolu'na yeni taşındım ve 2 kızım var 3 ve 4 yaşlarında. Burada iyi bir kolej arıyorum. Sizce hangi kolej en iyi bu civarda?

Merhabalaar, bende çayyolunda oturuyorum bayanlar ve 3 yaşında bir bebişim var. :) yeni açılan kolej duru kolejini biraz araştırdım ve daha önceden adını duyduğum senem hoca varmış orada sen kayıt döneminde gidip görüşücem bikaç yerle daha görüşcem tabi ama evime çok yakın burası:)

Merhaba Ayla hanım benimde 4 yaşında bir oğlum var. bir dahaki dönemde bende göndericem bir okula. Bağlıca da oturuyorum bende. Burada yeni açılcak bir kolej var araştırıcam bi. Yarın görüşücem sizede haber veririm:) hiç sordunuz mu siz biyerlere?

bu kişilerin mesajlarına lütfen itibar etmeyin !

Eryamanda Akıllı Kolejlere gönderen bir kaç arkadaşım var, memnun olduklarını söylüyorlar, butik tarzda eğitim veriliyormuş, araştırın isterseniz.

Ben de kızım için geçen sene araştırmalar yapmıştım, 2. denememde doğru okulu tespit ettim :KK66: Etimesgut Özel Badem Anaokulu, geçen sene yarım dönemine gönderdim yarım gün şeklinde bu sene çalışacağımdan tam gün göndermeyi planlıyorum erken kayıt yaptırdım fiyatı da gayet makuldü, daha da önemlisi güvenilirler, tavsiye ederim,

Son düzenleyen: Moderatör:
X