Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açıktan lise çocuk gelişimi bölümü okusam,üniversite ye sınavsız geçiş yapıp anaokulu öğretmenliği okuyabilir miyim 4 yıllık böyle bir hak var mı yoksa 2 yıllık çocuk gelişimine mi geçiş yapabilirim bilenler varsa lütfen yazsınnn
açıktan lise çocuk gelişimi bölümü okusam,üniversite ye sınavsız geçiş yapıp anaokulu öğretmenliği okuyabilir miyim 4 yıllık böyle bir hak var mı yoksa 2 yıllık çocuk gelişimine mi geçiş yapabilirim bilenler varsa lütfen yazsınnn
Slmlar..
Bi Sorum Olacaktı Ben Açık Ögretim İşletme Fakültesi 3. Sınıfa Geçtim Ama Okul Öncesi Ögretmenligini İstiyorum Acaba Bu Sene 4 Yıl Yerine 2 Yıllık Diploma Dilekçesi Versem Mezun Olsam Okul Öncesine Geçiş Yapabilirmiyim ?
Merhabalar arkadaşlar ben tekstil teknoloji öğretmenliğinden mezunum ama anaokul öğretmenliği yapmak istiyorum.Bunun için halk eğitimlerde seminerler düzenleniyormuş,okul öncesi öğretmenliği eğitim seminerine yazılıp,3 haftalık bir eğitimden sonra sertifika veriliyormuş ve bu sertifika ile özel anaokullarında öğretmenlik yapılabiliniyormuş diye duydum ama doğru bir bilgi mi acaba??alınan o sertifika ile öğretmenlik yapılabilir mi?? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
merhaba benim kızkardeşim açıköğretim halkla ilişkiler okuyor,ancak anaokulu öğretmeni olmak istiyor,bunun için ne yapmak gerek???bide anaokulu öğretmenliğinin sözleşmelisi varmı?
kızlar lütfen yardım bazı sayfalarada yazdım bir türlü anlayamadı herkes farklı konuşuyor,benim kızımda çoçuk gelişimi istiyor kızı şu an düz lise 3e gidiyor,seneye dışardan çoçuk gelişimi okumak istiyor,fakat şimdiden araştırıyoruz,galiba 3 yıl okuduktan sonra mezun oluyor,sonrası kimisi iki yıllık kalktı diyor,burda okudum kalkmamış,kafam karıştı,mezun olduktan sonra direk iki yıllığa geçiş varmı? iki yıllık ünivesiteden sonra mı 4 yıllığa geçiş var anlayamadım.bu açık üniversite mi oluyor.yardımcı olursanız benide mutlu edersiniz.kadınlar kulubu sağ olsun burda herşeyi öğrenebiliyoruz,çevrede herkes farklı konuşuyor.:
cevabınız için çok teşekkür ederim,biraz karışık bir durum olduğu için biraz zor anlaşılıyor,dışardan açık liseyi bitirdikten sonra ön lisans .dil mi oluyor?örgün eğitim de ne demek oluyor ? toplam kaç yıl sürüyor.açık liseden sonra açıktan çoçuk gelişimi üniversite olmuyor mu? kusura bakmayın tam anlayamadım.