Anaokulu ısırma

Endlessasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
26
6
25
Oğlum bir çocuğu ısırmış normalde böyle bir çocuk değil ısırma huyu asla yok nerden öğrendi onu bile bilmiyorum uyardım ısırdığı çocuğun koluna dişinin izi çıkmış neden ısırdın dedim çocuk bana tükürdü bende ısırdım dedi ben nasıl bir yol izlemeliyim bunu alışkanlık haline getirir diye korkuyorum

Öğretmeni ne dedi bu duruma?
Sınıf içinde hâl ve hareketleri nasılmış çocuğunuzun genel olarak?

Öğretmeni ne dedi bu duruma?
Sınıf içinde hâl ve hareketleri nasılmış çocuğunuzun genel olarak?
Öğretmeni çocuğumla konuşmamı istedi oda şaşırmış oğlumun ısırmasına normalde asla böyle bişey yaşamadık bende gerekeni konuşucagım dedim tamam dedi

Öğretmeniyle birlikte gereken tepkileri verdiyseniz bence biraz gözlemleyin, duruma göre bi yol izlersiniz. Agresif, şiddete meyilli, laf dinlemez halleri olursa gerekirse destek alırsınız.

Goz hizasina egilip, bu davranisi asla onaylamadiginizi, kendisine zarar veren kisileri ogretmenine soyleyerek cozmesi gerektigini anlatin. Tukuren cocugun ailesiyle konusulmus mu?

Öğretmeniyle birlikte gereken tepkileri verdiyseniz bence biraz gözlemleyin, duruma göre bi yol izlersiniz. Agresif, şiddete meyilli, laf dinlemez halleri olursa gerekirse destek alırsınız.
Biri ona karşı inciticek hareket yapınca oda ısırma eylemeni gerçekleştiriyor ben hiç şahit olmadım bu ilk bende gerekeni konuştum şuan beklemedeyim haftaya gözlemeyip.oyle karar vericem destek için

Goz hizasina egilip, bu davranisi asla onaylamadiginizi, kendisine zarar veren kisileri ogretmenine soyleyerek cozmesi gerektigini anlatin. Tukuren cocugun ailesiyle konusulmus mu?
Konuştum anlattım o bana tükürdü kızdım diyor biri seni incitince öğretmenine söyle dedim tamam dedi bakalım gözlemleyecem hal hareketlerini tüküren çocuk öğretmen diyor hep öyle bişeyi yok dediğimiz zaman bize bile tükürüyor dedi destek alıyormuş bizim okulda ilk haftamız daha alışma sürecindeyiz bakalım

X