- 15 Mayıs 2021
- 166
- 47
- 28
-
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Oğlum bu sene anaokuluna başlicak. Alışveriş yapmadım aslan figürlü ufak çantası var sadece alışveriş de yapamadım hastanelik olaylardan dolayı. Ufak sırt çantası olur mu. Beslenme çantası suluk alınır diyorum kalemlik alınıyor mı. Ve kırtasiye malzemeleri şimdi mi alınmalı yoksa öğretmen liste mi yapar
Çanta,beslenme kutusu,beslenme çantası ,suluk şimdilik yeterli,zaten liste verirler size ona göre alırsınız.(kırtasiye,temizlik vb şeyleri)Oğlum bu sene anaokuluna başlicak. Alışveriş yapmadım aslan figürlü ufak çantası var sadece alışveriş de yapamadım hastanelik olaylardan dolayı. Ufak sırt çantası olur mu. Beslenme çantası suluk alınır diyorum kalemlik alınıyor mı. Ve kırtasiye malzemeleri şimdi mi alınmalı yoksa öğretmen liste mi yapar
Hmm tamam o zaman acele etmeyeyim kırtasiye malzemeleri için ben onları da alayım diyordum sulu boya kuru boya vs leriÇanta,beslenme kutusu,beslenme çantası ,suluk şimdilik yeterli,zaten liste verirler size ona göre alırsınız.(kırtasiye,temizlik vb şeyleri)
Oğlum geçen sene anaokulundaydı,markaları bile belirlenmiş bir liste vermişti öğretmeni,ona göre aldık.
Bana bişey söylenmedi okulun açılacağına yakın WhatsApp grubu kurulur dendiBenim kızım da bu sene anaokuluna başlayacak. Okul bize liste vereceğini söyledi.
Okul veriyorsa çok iyi bende okul açılmadan indirimle alayım diyorum sulu boya kuru boya oyun hamuru vs şeyleri. Temizlik ürünleri alınır çok sorun değil o daOkul liste veriyor genellikle. Ama hemen koştur koştur gidip almayın. Pahalısını almayın, çok çabuk kayboluyor eşyaları.
Sadece indirimlerden ıslak mendil, selpak paketlerini şimdiden alabilirsiniz. Çünkü bu temizlik ürünlerini yanında tutması lazım.
Almayin,marka belirtiyorlar bazen,kullanamayabilirsiniz aldıklarınızı. Mesela oğlumun öğretmeni fırça uçlu keçeli kalem istemişti ,normal keçeli kalem vardı elimde ,istediğini aldım.Hmm tamam o zaman acele etmeyeyim kırtasiye malzemeleri için ben onları da alayım diyordum sulu boya kuru boya vs leri
Bana bişey söylenmedi okulun açılacağına yakın WhatsApp grubu kurulur dendi
Mrb suluk aldınız mı ben karar veremedımOğlum bu sene anaokuluna başlicak. Alışveriş yapmadım aslan figürlü ufak çantası var sadece alışveriş de yapamadım hastanelik olaylardan dolayı. Ufak sırt çantası olur mu. Beslenme çantası suluk alınır diyorum kalemlik alınıyor mı. Ve kırtasiye malzemeleri şimdi mi alınmalı yoksa öğretmen liste mi yapar