Anaokulu için almam gereken neler

ImaginePerest42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
166
47
28
Oğlum bu sene anaokuluna başlicak. Alışveriş yapmadım aslan figürlü ufak çantası var sadece alışveriş de yapamadım hastanelik olaylardan dolayı. Ufak sırt çantası olur mu. Beslenme çantası suluk alınır diyorum kalemlik alınıyor mı. Ve kırtasiye malzemeleri şimdi mi alınmalı yoksa öğretmen liste mi yapar

Oğlum bu sene anaokuluna başlicak. Alışveriş yapmadım aslan figürlü ufak çantası var sadece alışveriş de yapamadım hastanelik olaylardan dolayı. Ufak sırt çantası olur mu. Beslenme çantası suluk alınır diyorum kalemlik alınıyor mı. Ve kırtasiye malzemeleri şimdi mi alınmalı yoksa öğretmen liste mi yapar

Okul liste veriyor genellikle. Ama hemen koştur koştur gidip almayın. Pahalısını almayın, çok çabuk kayboluyor eşyaları.

Sadece indirimlerden ıslak mendil, selpak paketlerini şimdiden alabilirsiniz. Çünkü bu temizlik ürünlerini yanında tutması lazım.

Çanta,beslenme kutusu,beslenme çantası ,suluk şimdilik yeterli,zaten liste verirler size ona göre alırsınız.(kırtasiye,temizlik vb şeyleri)
Oğlum geçen sene anaokulundaydı,markaları bile belirlenmiş bir liste vermişti öğretmeni,ona göre aldık.

Çanta,beslenme kutusu,beslenme çantası ,suluk şimdilik yeterli,zaten liste verirler size ona göre alırsınız.(kırtasiye,temizlik vb şeyleri)
Oğlum geçen sene anaokulundaydı,markaları bile belirlenmiş bir liste vermişti öğretmeni,ona göre aldık.
Hmm tamam o zaman acele etmeyeyim kırtasiye malzemeleri için ben onları da alayım diyordum sulu boya kuru boya vs leri

Okul liste veriyor genellikle. Ama hemen koştur koştur gidip almayın. Pahalısını almayın, çok çabuk kayboluyor eşyaları.

Sadece indirimlerden ıslak mendil, selpak paketlerini şimdiden alabilirsiniz. Çünkü bu temizlik ürünlerini yanında tutması lazım.
Okul veriyorsa çok iyi bende okul açılmadan indirimle alayım diyorum sulu boya kuru boya oyun hamuru vs şeyleri. Temizlik ürünleri alınır çok sorun değil o da

Mrb suluk aldınız mı ben karar veremedım

Okulun kendi kıyafeti yoksa serbest işe rahat kıyafetler, okulda giyeceği ayakkabı,veya bu havaya uygun terlik gibi ,ayağından çıkmayacaklardan tabiki..en son devlet anaokulunda yemekler aperatif şeklinde okulda veriliyordu ..halen öyle ise öğretmen kendi plastik tabak v.s almanızı isteyebilir..öğretmen zaten toplantı yapacaktır, ne alınacaksa listeyi verir..sınıfta whatsapp veli gurubu da kurulur

X