• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Ananı Türk televizyonunda gördüm!’

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
lg.php
img

26.02.2016

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan bugünkü köşesinde Türk medyasını hedef alarak hakaretlerde bulundu. TV’lerde yayımlanan diziler için “pespaye”diyen Kaplan hakaretlerini şöyle sürdürdü; “Araplar arasında bir küfür yaygınlaşmış. Araplar, birbirlerine kızdıkları zaman şöyle küfrediyorlarmış (Özür dileyerek aktarıyorum): ‘Ananı Türk televizyonunda gördüm!’”

İşte Yusuf Kaplan’ın yazısının ilgili bölümü:

““ANANI TÜRK TELEVİZYONUNDA GÖRDÜM!”

lg.php
img

Pespaye Türk dizileri, iğrenç televizyon programları sadece bu toplumu kurşuna dizmiyor. Girdiği her toplumu kurşuna diziyor.

Araplar arasında bir küfür yaygınlaşmış. Araplar, birbirlerine kızdıkları zaman şöyle küfrediyorlarmış (Özür dileyerek aktarıyorum):

“Ananı Türk televizyonunda gördüm!”

Bu rezillik bize yeter!

Dün, ilâ-yı kelimetullah'ın yayılması için cehd eden bir toplum, bugün başka Müslüman toplumların ahlâkını bozacak işlere imza atıyor!

Ne günlere kaldık yahu!”

Odatv.com

Yalnız bu lafı ben de duymuştum daha önce. Doğru söylüyor öyle bir hakaret var.

Diziler de cidden saçma sapan şeyler katılıyorum. Ama Türk milleti olarak müslüman ahlakı adına iyi şeyler yapma zaruriyetimiz olduğunu bilmiyordum.

Yalnız bu lafı ben de duymuştum daha önce. Doğru söylüyor öyle bir hakaret var.

Diziler de cidden saçma sapan şeyler katılıyorum. Ama Türk milleti olarak müslüman ahlakı adına iyi şeyler yapma zaruriyetimiz olduğunu bilmiyordum.
Pöfff Araplar kendilerine baksın bence. Yani dizi kalitesini tartışmıyorum ama yani ahlaki boyutu kimseyi ilgilendirmemeli. Kesinlikle Müslüman ahlakı adına iyi şeyler yapma zaruriyeti kısmına katılıyorum.

Pöfff Araplar kendilerine baksın bence. Yani dizi kalitesini tartışmıyorum ama yani ahlaki boyutu kimseyi ilgilendirmemeli. Kesinlikle Müslüman ahlakı adına iyi şeyler yapma zaruriyeti kısmına katılıyorum.
Arapları savunmuyorum sadece aralarında öyle bir muhabbet döndüğünü biliyorum demek istemiştim.

Türk dizileri son zamanlarda gerçekten çok ahlak dışı ama bu söz kullanılıyorsa çok iğrenç gerçekten kullananlar kendilerine baksın :KK12:

arapların kendi hayatları türk dizisi
filmlere haksızlık etmiyeyim son zamanlarda kaliteli filmler var

Prens Araplarında skandal tecavüzlerini ,paraları savurmaları,
lüx içinde yaşamalarına bizde okumaktan miğdemiz bunaldı
Heh yani yazacaktım şimdi vayy ırkçı diye ayağa kalkacaktı bazıları. Duyan da Araplar'ın kafasının ilime irfana çalıştığını sanır.
Bilmiyoruz sanki ne lacivert olduklarını.

Dinime küfreden müslüman olsa diyince ak pak olmuyoruz .
Tv lerde yayınlanan hemen hemen her dizi , bu toplumun aynası . Reytingleri tavan yapıyor .
Bu aynaya bakıpta gördüğü silüetten memnun olan varsa , bilemem .
Araplar bizim milletimiz için bu sözü kullanacak cüreti nerden buluyor ; hadi arapları eleştirelim demek bi halta yaramaz.

Dinime küfreden müslüman olsa diyince ak pak olmuyoruz .
Tv lerde yayınlanan hemen hemen her dizi , bu toplumun aynası . Reytingleri tavan yapıyor .
Bu aynaya bakıpta gördüğü silüetten memnun olan varsa , bilemem .
Araplar bizim milletimiz için bu sözü kullanacak cüreti nerden buluyor ; hadi arapları eleştirelim demek bi halta yaramaz.
önerin nedir?

Back