Anamur'u bilirim canim, çok güzel bir sehirdir.. babaannem'in kiz kardesi orda oturuyo..yani babam'in teyzesi.. deniz muhtesem, sakinlik, gunes, manzara..meyveler sebzeler.. kafa dinlemek için çok guzel bir yer... özledim oralari sahsen.. uzun zmn oldu gitmeyeli((((
ne zamandır aklım sende arkadaşım. kesin doğurdun diye düşünmeye başlamıştımanamurda oturuyorum tayinciyim..sadece denz için gezmek için gelen güzeldir ama ben bunaldım..o meşhur virajlı yolları yüzünden anamur sınırlarından dışarı çıkmaya korkuyoruz aylarca burda kalıyporuz..açık hava hapishanesi resmen..iskelesi güzel oda yeni yapılmış zaten..parklar var kamelyalar yürüyüş yolu,yeşillik falan..hemen kumsalın dibi..o yönü güzel.arkadaşlarla hava güzelse mutlaka ordayız çayımızı alıp ineriz..kahvaltı yaparız,akşam yemeklerimizi alır gideriz..ama gezilecek pek bir yeri yok..halkı güler yüzlüdür belki ama bana denk gelmedi..2 yıl oluypr neredeyse kapımı tek yan komşum çaldı.kimse hoşgeldin bile demedi.o kadar yaban bir apartman bizimksi..ben böyle komşuluk görmedim.
büyük şehirde yaşasaydım buraya tatil için gelirmiyim..hayır !!! sebebide yolu..nefret ediyorum o yolundan
en güzel yanlarından biride meyveler..heryer portakal limon mandalina ağaçları,muz seraları,çilek tarlaları..meyveyi kusana kadar yedik burda.