Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Arkadaşlar,
Şu sıra internette de reklamları olan Analiz Kpss kursu hakkında bilgisi olan var mı?Fiyatı uygun fakat giden veya bilen varsa paylaşabilir mi?Yarın kursa kayıt olabilirim acil cevap bekliyorum..
daha önce gitmiştim mükemmel bi coğrafyacı ve mükemmel bir tarihçisi var ama gerisi fıs acıkcası ben deneme sınav vs. calısmalarını cıddıyetsız ve dısıplınsız buldum bı cok sınıf arkadasımda aynı fıkırdeydı
Merhaba Arkadaşlar,
Şu sıra internette de reklamları olan Analiz Kpss kursu hakkında bilgisi olan var mı?Fiyatı uygun fakat giden veya bilen varsa paylaşabilir mi?Yarın kursa kayıt olabilirim acil cevap bekliyorum..
mrb arkadasım daha önce bu kursa gideceğini yazmışsın. gittin mi? nasıl bir kurs begendin mi? hocaları iyi mi? sınavları iyi mi? kaynakları iyi mi? öğrenciye bişey veriyor mu? tek basına calısmak için kışın sıcak olan bir çalışma salonu var mı? biraz cok soru sordum ama önemli benim için. ayrıca fiyatları her yere göre baya ucuz. o yuzden emin degilim. tavsiye edermisin? ben sadece eğitim bilimleri düşünüyorum. acil olarak cevabını bekliyorum. şimdiden cok tesekkür ederim.
mrb arkadasım daha önce bu kursa gideceğini yazmışsın bir mesajda. gittin mi? nasıl bir kurs begendin mi? hocaları iyi mi? sınavları iyi mi? kaynakları iyi mi? öğrenciye bişey veriyor mu? tek basına calısmak için kışın sıcak olan bir çalışma salonu var mı? biraz cok soru sordum ama önemli benim için. ayrıca fiyatları her yere göre baya ucuz. o yuzden emin degilim. tavsiye edermisin? ben sadece eğitim bilimleri düşünüyorum. acil olarak cevabını bekliyorum. şimdiden cok tesekkür ederim.
mrb arkadasım daha önce bu kursa gideceğini yazmışsın bir mesajda. gittin mi? nasıl bir kurs begendin mi? hocaları iyi mi? sınavları iyi mi? kaynakları iyi mi? öğrenciye bişey veriyor mu? tek basına calısmak için kışın sıcak olan bir çalışma salonu var mı? biraz cok soru sordum ama önemli benim için. ayrıca fiyatları her yere göre baya ucuz. o yuzden emin degilim. tavsiye edermisin? ben sadece eğitim bilimleri düşünüyorum. acil olarak cevabını bekliyorum. şimdiden cok tesekkür ederim.
daha önce gitmiştim mükemmel bi coğrafyacı ve mükemmel bir tarihçisi var ama gerisi fıs acıkcası ben deneme sınav vs. calısmalarını cıddıyetsız ve dısıplınsız buldum bı cok sınıf arkadasımda aynı fıkırdeydı
mrb arkadasım bu nasıl bir kurs begendin mi? hocaları iyi mi? sınavları iyi mi? kaynakları iyi mi? öğrenciye bişey veriyor mu? tek basına calısmak için kışın sıcak olan bir çalışma salonu var mı? biraz cok soru sordum ama önemli benim için. ayrıca fiyatları her yere göre baya ucuz. o yuzden emin degilim. tavsiye edermisin? ben sadece eğitim bilimleri düşünüyorum. acil olarak cevabını bekliyorum. şimdiden cok tesekkür ederim.