Pare bak yavaş biraz. Vajinal iliski olmamasını bakireyim belirteyim diye dememiş dipnot olarak vermiş olabilir tecrübelilere danışmak için. Ilk bu türü merak etmiş heves etmiş zevk bile almış olabilir. Ha bence de iğrenç ama fazla coşkun hislerin.Biz ne yapalım
Hiç mi duymadınız anal ilişkinin kadın sağlığı için doğru olmadığını ve her şekilde yanlış bir şey olduğunu
Doktora gitmişim tamam yani biz ne yapalım
Olsun Bakiresin mi diyelim(değilsin) alkış mi yapalım bağırsağı deldirmisin mi diyelim
Yediğin hurmalar totoyu tırmalar sonuç bu
Bide kendine saygun yok elin adamı için sağlığından oldun aman ne güzel
Ama artık yeter olabilir olmayabilir yazmayın vallaha cevap vermeyin yaPare bak yavaş biraz. Vajinal iliski olmamasını bakireyim belirteyim diye dememiş dipnot olarak vermiş olabilir tecrübelilere danışmak için. Ilk bu türü merak etmiş heves etmiş zevk bile almış olabilir. Ha bence de iğrenç ama fazla coşkun hislerin.
Pare bak yavaş biraz. Vajinal iliski olmamasını bakireyim belirteyim diye dememiş dipnot olarak vermiş olabilir tecrübelilere danışmak için. Ilk bu türü merak etmiş heves etmiş zevk bile almış olabilir. Ha bence de iğrenç ama fazla coşkun hislerin.
Ne diyon kız değişikAma artık yeter olabilir olmayabilir yazmayın vallaha cevap vermeyin ya
Bak yeter diyorum yazma cevap vermeNe diyon kız değişik
Dilde mantar dediniz oral yoldan da ciddi bir virüs kapmış olabilirsiniz.
Vücut sağlığınızı kaybetmekten daha kötüsü ruh sağlığınızın elden gitmesi olacak ne yazık ki..
Allah şifa versin.
Bak insanları yargılıyorsunz hala ben böyle bir cümle dahi kurmadım yter artk yaKafa mı buluyorsunuz?
Ağzında mantar penisi ağzına aldığın için olmasın.
Birini öpünce bağırsakları gurulduyormuş delimisiniz????
Sizin derdinizi ancak psikiyatri çözerBak insanları yargılıyorsunz hala ben böyle bir cümle dahi kurmadım yter artk ya
Kadın kadın düşmani olmamali kimsenin ne yaşadığını bilmeden yargılamayinHazirliksiz mi oldu anal? Belki o yuzden ciddi zarar gordu.
Bir kismi psikolojikde olabilir.
Gecmis olsun
Tm kardesm gidrmÖfff midem bulandı. İyi bir dr'a gideceksin yapacak bir şey yok
Kiz ne yargilamasi. Yardimci olmaya calisiyorum.Kadın kadın düşmani olmamali kimsenin ne yaşadığını bilmeden yargılamayin
Fff ya sana denk geldi kidinin dişmini kidinKiz ne yargilamasi. Yardimci olmaya calisiyorum.
Tovbe
Yargılamamış zaten niye hopladın ? İyi valla her şeyi yapıp edip iki fikir söyleyene şarlıyorsunuz. Yapana şarlayın biraz da. Görelim insanlığınızı.Kadın kadın düşmani olmamali kimsenin ne yaşadığını bilmeden yargılamayin
HsjshkdFff ya sana denk geldi kidinin dişmini kidin