Anal ilişki

Birnazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
314
115
Utanarak yazıyorum eşim başlıktan da anlaşıldığı gibi benden Bunu istiyor ama bende çok korkuyorum . Bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir mi

Utanarak yazıyorum eşim başlıktan da anlaşıldığı gibi benden Bunu istiyor ama bende çok korkuyorum . Bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir mi
Bole adamalrdan tiksiniyorum bende evliyim ama bole bişey yapmam sende yapmamalısın senin sağlığın için ve gerçekten iğrenç ya

Neden korkuyorsunuz? İstemiyorum deyin, başınızdan atın sapığı. Hayır bir de 8 Mart’ta nişanlıymışsınız, daha kaç günlük evlisiniz ki? Gerçi siz konularınız gereği cinselliğe meraklısınız, adapte olmuşsunuzdur hemen ama bu normal bir talep değil.

Eşiniz böyle bir şey sorabilir, siz de hayır dersiniz istemiyorsanız. Normal şartlarda konunun bu şekilde kapanması gerekir.
Çiftlerin karşılıklı rızaları olduktan sonra cinsel hayatta ve fantezilerde pek çok şey yapılabilir. Anal seks seven birçok kadın var. Benim için sorması değil, ben hayır dedikten sonra ısrar etmesi sorun olurdu. Sonuçta ben de partnerimin istemediği şeyleri sorabilirim, kimse kimseyi bir şeylere zorlamaya çalışmadıkça sorun olmaz.

İstemiyorsanız söyleyin.Sizi böyle bir şey için zorlayamaz.Başka şeyler deneyin beraber.

iki tarafın da rızası ve isteği olursa istediğinizi yapın ama yapmak istemiyorsanız ve zorluyorsa bu bir tecavüzdür.

Hak yol varken b.k 💩 yolunda gezen o adam seni hiç düşünmüyor
Anüs deliğin kasların belki ilk seferde belki de alıştırırsan ileriki seferlerde işlevini kaybetmeye başlayacak ve yaşın ilerleyince altına yapar vaziyette olacaksın o adam da sana bunu ben yaptım diye bakmaz Asla öyle bi hataya düşme Hem Haram yani bunu nasıl teklif edebiliyor anlamıyorum dinimizin yasakladığı her şey insanın insanlığın hayrına ..

Asla sağlıklı değil. Cinsel yönden sağlıklı bir şekilde doyurucu olduğunuz sürece asla ama asla bu tür şeyleri kabul etmeyin.

Öncelikle bu işin çok günah olduğunu anlat lütfen sağda solda izliyor goruyo canın yanar Zarar görebilirsin makattan

X