- 27 Kasım 2019
- 314
- 115
- Konu Sahibi Birnazenin
Utanarak yazıyorum eşim başlıktan da anlaşıldığı gibi benden Bunu istiyor ama bende çok korkuyorum . Bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bole adamalrdan tiksiniyorum bende evliyim ama bole bişey yapmam sende yapmamalısın senin sağlığın için ve gerçekten iğrenç yaUtanarak yazıyorum eşim başlıktan da anlaşıldığı gibi benden Bunu istiyor ama bende çok korkuyorum . Bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir mi
Neden korkuyorsunuz? İstemiyorum deyin, başınızdan atın sapığı. Hayır bir de 8 Mart’ta nişanlıymışsınız, daha kaç günlük evlisiniz ki? Gerçi siz konularınız gereği cinselliğe meraklısınız, adapte olmuşsunuzdur hemen ama bu normal bir talep değil.Utanarak yazıyorum eşim başlıktan da anlaşıldığı gibi benden Bunu istiyor ama bende çok korkuyorum . Bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir mi
Hah geliyo yine sana ban.Eşiniz domuzmu acaba
Bunu isteyen erkeği şişlemeli
Haram bu
Nikah olsa bile
Nikahı düşürüyor diye biliyorum
Evinizde ne nur kalır nede namet
Yapmayın zorlarsada bu boşanma sebebi bile olabilir
Ve çok zararlı
Yaşlanınca dışkınızı tutamazsınız
Gelme gelme gelme Ama yazmasam olmazdıHah geliyo yine sana ban.
Öncelikle bu işin çok günah olduğunu anlat lütfen sağda solda izliyor goruyo canın yanar Zarar görebilirsin makattanUtanarak yazıyorum eşim başlıktan da anlaşıldığı gibi benden Bunu istiyor ama bende çok korkuyorum . Bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir mi