• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal fissürü yendik....

bilginkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2006
611
3
118
45
Balıkesir
merhaba kızlarrr. ben bundan yaklaşık 1,5-2 sene önce yasadım bu rahatsızlıgı. nasıl zordur nasıl azap ceker insan cok iyi bilirim. hayattan zevk alamaz hale gelirsin. oturamazsın yatamazsın kalkamazsın. günlük hayatına devam edemezsin. vs vs. ve dr'a gittim bana (ismini burda yazamıyorum) bir krem ve fitil verdi bir hafta kullan ve gececek dedi. ne mümkün azaplarım devam etti sürekli aglıyordum istelik o fitili ve kremi uygularken cektigin zorluk cabası.
sonrasında yıllardır krem,ilaç,güneş kremi vs yerine kullandıgım ve sürekli zeytinyagı içersinde beklettigim kudret narı karışımım geldi başladım uygulamaya. ilk başlarda bir sızlama hissediyorsunuz ama inanamaycaksınız 2 günde ayaga kalktım. tanelerini fitil gibi kullanın yagınıda sürün bir parca pamuk koyun hepsi bu kadar. ve gecen hafta eşim aynı rahatsızlıga yakalanınca dr a gitti yine aynı fitil ve kremi verdi dr. ben gitme bak ben bunu aştım böyle böyle diye anlattım ama dinlemedi. çok acı çekiyordu. 5 gün ilaçları kullanıp bıraktı ve kudret narı karışımına başladı ve sonuuuc 2 günde ayaga kalktı....
umarım sizde faydasını görür ve bana dua edersiniz. ayrıca dediğim gibi en ufak bir yaralanma vs de ben sürekli kullanırım bu karışımı. yazlarıda güneş kremi niyetine. netten araştırın ve faydalarını okuyun lütfen...

Geçmiş olsun canım kudret narının mide rahatsızlığı için kullanıldığını biliyordum bunu da öğrendiğim iyi oldu
çünkü 1,5 sene önce bende yaşadım bu lanet olası durumu,her wc ye çıkışta bir kanama,oturamama
eşim dalga geçip duruyordu,kendisi 3 öğün wc ye çıktığı için

Ama bende baticonlu su,fitil ve bağırsak düzenleyici hapla kurtuldum bu lanetten
çok şükür 1,5 senedir bişey yok rahat rahat çıkıyorum wc ye..

zordur allahtan basur a çevirmedi..Çünkü sülalemde var olmaz olasıca..

Hayırlı Akşamlar,

Kusura bakmayın, rahatsız ediyorum. Anal fissür için araştırma yaparken kudret narı ile bunu yendiğinize dair mesajınızı gördüm. Acaba tam tarifini verebilmeniz mümkün müdür?

Saygılar

Hayırlı Akşamlar,

Kusura bakmayın, rahatsız ediyorum. Anal fissür için araştırma yaparken kudret narı ile bunu yendiğinize dair mesajınızı gördüm. Acaba tam tarifini ve kullanım şeklini verebilmeniz mümkün müdür?

Saygılar

Arkadaşım inşallah okursun bu mesajı. bahsettiğin zeytinyağlı kudret narı tam olarak nasıl bir şey ? Acil olarak lazım çünkü kremler vs işe yaramıyor

Hayırlı Akşamlar,

Kusura bakmayın, rahatsız ediyorum. Anal fissür için araştırma yaparken kudret narı ile bunu yendiğinize dair mesajınızı gördüm. Acaba tam tarifini verebilmeniz mümkün müdür?

Saygılar

Merhabalar arkadaşlar, benzer problemi uzun zamandır yaşıyordum, neyse ki kudret narı bana da çok iyi geldi. Bir de son zamanlarda popüler olan krem formu ile kullanımı daha da kolaylaştı. Doktorum ilk etapta endişeli yaklaşsa da her derde deva bu bitki tüm tahrişleri onardı. bence denemekte fayda var. google yazınca bir çok site çıkıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bende catlak var kucuk kucukte fazla cıddı olmayan hemoroıdler varmıs aynayla kendımı ınceledıgımde catlagı goruyorum doktor derın oldugunu soledı amelıyat olmam gerektıgını falan ıste yalnız ben korkuyorum bundan sureklı sıcak suya otursam ve bana onerecegınız kremlerı kullansam kesın cozumu yokmu bunu ben bırde cocuk planlamak ıstıyoerum bu yzden sureklı ertelıyorum bana yol gosterın lıutfen

arkadaslar bende catlak var kucuk kucukte fazla cıddı olmayan hemoroıdler varmıs aynayla kendımı ınceledıgımde catlagı goruyorum doktor derın oldugunu soledı amelıyat olmam gerektıgını falan ıste yalnız ben korkuyorum bundan sureklı sıcak suya otursam ve bana onerecegınız kremlerı kullansam kesın cozumu yokmu bunu ben bırde cocuk planlamak ıstıyoerum bu yzden sureklı ertelıyorum bana yol gosterın lıutfen

ben 7 aydır çekiyorum burada yazılanların yarısından çoğunu uyguladım artık kişiye göre değiştiğini anlatım tedavinin birine iyi gelen bana iyi gelmiyor ya da bana iyi gelen diğerine.. artık vardığım sonuç ameliyat başka çarem kalmadı dayanamıyorum artık psikolojim bozuldu iyice.. bence sende bi dr git bitkisel ürünler sadece başlangıç aşamasında işe yarıyor ve kendi deneyimlerimi yazıyorum tabii ki beslenmeye çok dikkat gerekiyor bol su yürüyüş sıcak su oturma banyosu da rahatlatır ama tedavi değil bunlar sadece kontrol altında tutabiliyorsun ben er geç gidip olucam amelyat artık umrumda değil gebereceksem de o masada gebereyim bıktım bu yaralardan acıdan evimden dısarı cıkamaz oldum

merhaba kudret narının mide için olan bir formu var

bal ya da zeytinyağı ile yapılıyor

ama bu meyve çok değişik, hangi kısmı bala ekleniyor anlayamadım

içinde nar çekirdeği gibi çekirdekler var, onlar zehirli mi acaba? bilen yazarsa sevinirim

ayrıca bir yerde okudum, karbonatı suyla ıslatıp oraya bir pamuk yardımıyla koyan hastalardan iyileşenler olmuş ayrıca içiyorlar da karbonatı

açık yara varsa acıtabilir o kısmına hasta kendi karar verecek ama okudum yani

Back