• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal fissür............. :((((((((((((((

chndry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
131
0
46
İzmir
doğum bitti derdi bitmedii...göğüs ucu yaralarından yakınırken birde anal fissür (makat çatlağı) oldu....bu durumla karşılaşan oldumu doktora gitmeye de korkuyorummm....yaşayanlardan yardım lütfennn :(:59:

doğum bitti derdi bitmedii...göğüs ucu yaralarından yakınırken birde anal fissür (makat çatlağı) oldu....bu durumla karşılaşan oldumu doktora gitmeye de korkuyorummm....yaşayanlardan yardım lütfennn :(:59:

canım özelden mesaj atıtm oku

Allah yardımcın olsun ..doğum sonrası bi de o dert var.insanı inim inim inlatir.bende de meme olmuştu dışa doğru Allah ımm sezeryan acısı ondan iyiyidi.ama sen doktora gitmeden çatlak olduğunu nasıl bildin.meme yok diye mi öyle düşündün.arkadaşımda davardı.paryavşan otu çayıyla iyileşti.ben de basur olduğumda
1) her gün sıcağa yakın ılık suya oturdum
2)çörekotu yağı,kantaron otu yağı,menekşe yağı kullandım
3) 10 tane kemer patlıcanın saplarını koparıp 10 bardak suda kapalı kapalı olarak haşladım,günde 2 bardak aç karına içtim
4) paryavşan otu çayı bodur otu da deniyor ondan içtim..
yani bunların hrpsini birarada yaptım ne iyi geldi bilmiyorum..ama iyi gelmişti.o kadar çaresizdim ki sürekli ağrıyordu gece bile yatamıyordum..ne yan ne sırt üstü.Allah ım kimseye yaşatmasın..inşallah geçer seninki de..

benim iç tarafta catlak dısta meme olmustu. dr bana procto gvenol yazdı emzirenler kullanabilior.fitil formunda 10 gün kullandım ama 2. gün etkisi baslamıştı...

Bendede var bu illet:14:Çok kötü bir rahatsızlık gerçekten ameliyat dedi bana doktor fakat olmayacağım çünkü kabızlık sorunu var bende yine nükseder diye korkuyorum:31:geçmiş olsun tekrar doktora gitmenizde fayda var bence:31:

Allah yardımcın olsun ..doğum sonrası bi de o dert var.insanı inim inim inlatir.bende de meme olmuştu dışa doğru Allah ımm sezeryan acısı ondan iyiyidi.ama sen doktora gitmeden çatlak olduğunu nasıl bildin.meme yok diye mi öyle düşündün.arkadaşımda davardı.paryavşan otu çayıyla iyileşti.ben de basur olduğumda
1) her gün sıcağa yakın ılık suya oturdum
2)çörekotu yağı,kantaron otu yağı,menekşe yağı kullandım
3) 10 tane kemer patlıcanın saplarını koparıp 10 bardak suda kapalı kapalı olarak haşladım,günde 2 bardak aç karına içtim
4) paryavşan otu çayı bodur otu da deniyor ondan içtim..
yani bunların hrpsini birarada yaptım ne iyi geldi bilmiyorum..ama iyi gelmişti.o kadar çaresizdim ki sürekli ağrıyordu gece bile yatamıyordum..ne yan ne sırt üstü.Allah ım kimseye yaşatmasın..inşallah geçer seninki de..

cnm interneetten baktım görsellerden aynadan kendiminkine de baktımm çatlak olduğunu o şeklde anladım...bazen bebeğimi bile emziremiyorumm ayakta sütümü sağıyorum biberonla veriyorum..gerçekten çok kötü bir şeyyy allahım kimseye vermesn :( :59: aarkadaşınızda çatlak mı vardı.....bu paryavşan otu aktarlarda mı satılıyor..nasıl kullanılcak deniyim bariii....

benim iç tarafta catlak dısta meme olmustu. dr bana procto gvenol yazdı emzirenler kullanabilior.fitil formunda 10 gün kullandım ama 2. gün etkisi baslamıştı...

bnm sanırım erken safhasında meme yok şuan amaaa ağrısı felakettt...şuan sıcak su oturması,bepanthen ve zeytinyağı kullanıyorum.yarın da doktora gidicem eşimin zoruylaaa bakalımm artıkk inşllh ilaçla tedavisi mümkündür direk ameliyat demez dr..

Bendede var bu illet:14:Çok kötü bir rahatsızlık gerçekten ameliyat dedi bana doktor fakat olmayacağım çünkü kabızlık sorunu var bende yine nükseder diye korkuyorum:31:geçmiş olsun tekrar doktora gitmenizde fayda var bence:31:

yarın mecburen gidicem de bitkisel çözüm yolları var sa hiç doktora gitme taraftarı değildim.. ama dayanılcak bir ağrı değilll...sen nasıl dayanıyorsun birde kabızlık varmışş bn de kabızlık yokken ben tuvalette ölcem sanıyom korkuyorum girmeye....

oof of okudukça yüreğim daralıyor.çünkü bendeki meme hiç gitmez çok sorun yaşatmaz ama doğumdan sonra gene olabilir hamileyim çünkü.evet arkadaşımda da çatlak vardı krem falan da kullanıyordu o.çok kötüydü onunki yaa..zavallı evli falan değildi hani doğumdan desek..nasıl kullanıldığını unuttum canım ama aktardan al onlar sana tarif eder.bi de kantoron yağını tavsiye ederim babam da kullandı iyi geldi diyordu

ben anal fissürüm. allah kısmet ederse bebeğim 6. ayına girsin aldırcam. çok fena ve hiç bir çözümü yok arkadaşım. normal doğumla daha da azdı lanet şey. ilk 2 hafta ishaldim sonra kabız olunca tavan yaptı. sıcak su dolu kovaya oturup su buharında kalmak iyi geliyor

oof of okudukça yüreğim daralıyor.çünkü bendeki meme hiç gitmez çok sorun yaşatmaz ama doğumdan sonra gene olabilir hamileyim çünkü.evet arkadaşımda da çatlak vardı krem falan da kullanıyordu o.çok kötüydü onunki yaa..zavallı evli falan değildi hani doğumdan desek..nasıl kullanıldığını unuttum canım ama aktardan al onlar sana tarif eder.bi de kantoron yağını tavsiye ederim babam da kullandı iyi geldi diyordu

bnde meme yok ama ilerleyince çatlak meme de yapıyormuşş bugün doktora gidicektim korkudan gidemedim gene bide onu deniyim bakalımmm inşş bi faydası olur..kantoran yağını kullanıyorum tuvaletten sonraki acıyı hafifletiyooo amaaa çatlağı kapatmıyo sanırım :S doğumdan sonra yarım olursun diyorlardı inanmıyordum vallaa doğruymuşşş yarım insan oldum gbi :44:

ben anal fissürüm. allah kısmet ederse bebeğim 6. ayına girsin aldırcam. çok fena ve hiç bir çözümü yok arkadaşım. normal doğumla daha da azdı lanet şey. ilk 2 hafta ishaldim sonra kabız olunca tavan yaptı. sıcak su dolu kovaya oturup su buharında kalmak iyi geliyor

bn bırak ameliyatı doktora gitmekten korkuyorum şuannn..iki gündür randevu alıyorum ama gidemiyorum..tuvalete girmek istemiyorum girincede ağlayrak çıkıyorum hele bi de sonraki acıı off offff...bebeğin kaç aylık şuann...6.aya kadar nasıl dayanıcaksınnn....ben sıcak su yapıyorum..bepanthen sürüyorum..zeytinyağı,kantaron yağı sürüyorum banamısın demiyooo.....Allah tez zmnda kurtarsın hepimizi bu illettennn :59:

Back