anal fissür problemi olup normal doğum yapan bayanlar var mı ???

kkelebekk

Rabbime emanetsin...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
66
Yer
Konya
doktoruma hamileliğimin ilk haftalarında anal fissür problemim olduğunu söyleyince
o zaman normal doğum yapamayabilirsin dedi:30:

bu sorunla karşılaşıp normal doğum yapanlar var mı?:26:

öncelikle çok geçmiş olsun çok kötü bir rahatsızlık çeken bilir.hamileliğimin son ayında amip olmuştum doğum yaptım ikinci haftamda fissür rahatsızlığım çıktı allahım lavaboya gitmeye korkuyodum ben sezeryan oldum ama fissür olduğumu bilmiyodum kızım tersti.fissür rahatsızlığında ıkınma fissürü dahada tetikliyo büyük ihtimal sezeryan olursunuz.bence doğum sonrası ameliyat olun kurtulun fissürden

öncelikle çok geçmiş olsun çok kötü bir rahatsızlık çeken bilir.hamileliğimin son ayında amip olmuştum doğum yaptım ikinci haftamda fissür rahatsızlığım çıktı allahım lavaboya gitmeye korkuyodum ben sezeryan oldum ama fissür olduğumu bilmiyodum kızım tersti.fissür rahatsızlığında ıkınma fissürü dahada tetikliyo büyük ihtimal sezeryan olursunuz.bence doğum sonrası ameliyat olun kurtulun fissürden

teşekkür ederim:42:
aslında ameliyat olacaktım ama
doktorum ilk önce ilaç tedavisi geçmezse ameliyat dedi
ilaç tedavisi ve dikkatli beslenme ile geçirmiştim
sürekli dikkat ediyordum patates ekmek hamur işi yemedim
hazırlıksız hamile kalınca baskı ile tekrardan yeniledi:41::41:
sonraki aylarda daha da ilerleyebilir
genelde kadınlar normal doğumdan sonra yakalanıyorlarmış bu rahatsızlığa
normal doğuma neden engel olabilir tam anlamasam da
sorun olmaması için yediklerime dikkat etmeye devam ediyorum:39::39:

teşekkür ederim:42:
aslında ameliyat olacaktım ama
doktorum ilk önce ilaç tedavisi geçmezse ameliyat dedi
ilaç tedavisi ve dikkatli beslenme ile geçirmiştim
sürekli dikkat ediyordum patates ekmek hamur işi yemedim
hazırlıksız hamile kalınca baskı ile tekrardan yeniledi:41::41:
sonraki aylarda daha da ilerleyebilir
genelde kadınlar normal doğumdan sonra yakalanıyorlarmış bu rahatsızlığa
normal doğuma neden engel olabilir tam anlamasam da
sorun olmaması için yediklerime dikkat etmeye devam ediyorum:39::39:

canım benimki çok ağrılıydı ya allahım günlerim zehir geçti bende hem yara hem yırtılma vardı.fissür yırtılma olduğu için normal doğumda ıkınma olacağı için yırtılma olabilir.ben çok ağladığım günleri biliyorum doktorum banada ilaç tedavisi dedi bir kaç ay kullandım ilaç iki ilaç verdi sıcak su oturma banyosu oluyor ama bende işe yaramadı şükürler olsun ameliyat oldum 22 nisanda kurtuldum.hala korkuyorum tekrar olacam diye

bende de fissür var. ben normal doğum istiyordum amaa :5: doktoruma bi sorayım bakalım..

been de bilirim çok zordur. ameliyat olamadan geçmez dedidoktor. ameliyat oldum ve çok rahatladım.

canım benimki çok ağrılıydı ya allahım günlerim zehir geçti bende hem yara hem yırtılma vardı.fissür yırtılma olduğu için normal doğumda ıkınma olacağı için yırtılma olabilir.ben çok ağladığım günleri biliyorum doktorum banada ilaç tedavisi dedi bir kaç ay kullandım ilaç iki ilaç verdi sıcak su oturma banyosu oluyor ama bende işe yaramadı şükürler olsun ameliyat oldum 22 nisanda kurtuldum.hala korkuyorum tekrar olacam diye

dikkat edilmediği sürece tekrarlama riski var
sıcak su oturması bana iyi gelmişti ama şimdi yasak hamile oldugum için

peki sizce bu sorun varken normal doğum mu daha sağlıklı daha kolay olur sezeryan mı? :44:

Anal fissür acısına dayanamayan bir yakınım var. nedir bunun çaresi? doktorun verdiği kremler işe yaramadı malesef :(

benim hamileliğim sırasında çıktı anal fissür. normal doğum yaptım bi sıkıntı olmadı doğumdan 5 ay kadar sonra ağrılar çok şiddetlendi tuvalete gitmeye korkar oldum sonrasında ameliyat oldum basit bi operasyon 15-20 dk sürüyor o ağrıları çekmeye kesinlikle değmez ben normal doğum ve sonrasında ameliyatı tavsiye ederim geçmiş olsun.

merhaba benimde hamilelik öncesinde kronik fissürüm vardı 30 haftalık hamileyim şimdiye kadar idare ediyordum ama kanama yapmaya başladı.Ağrı daha başlamadı ama korkuyorum ilaç filanda içemiycem.Normal doğum yapmayı istiyordum ama normal doğumda ıkınmanın etkisiyle daha kötü olmasından korkuyorum.Doktorumla konuşacağım bakalım sanırım sezeryanı önerecek çok üzülüyorum...

Back