anal fissür makat çatlağı...acil yardım ne olur...

pinoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
219
52
43
Gaziantep
arkadaşlar mrb. makatta çatlak var benim yıllardır bunu çekiyorum kremler macunlar ne denesen 1-2 gün iyisem 3.gün yine aynı durumdayım.artık dayanılmaz acılar çekiyorum uyuyamıyorum oturamıyorum.
anestol pomad proctolog diye krem kullanıyorum sürekli biraz hafifletiyo ama geçmiyo... en son çare dr gidip ameliya diyolar.. benim gibi olup sonuç alan var mı ne gibi şeyler yaptınız ne olur yardımcı olun bana.

evet ben varım.yıllardır çekiyorum hem de.anestol procto ve nitrogliserinli krem kullandım.geçiyor ama ishal ya da kabız olunca sil baştan.yaklaşık 10 gündür çekiyorum ve artık ameliyat olmak istiyorum ben de.adetimi bekliyorum bitsin doktora gidecem ben de.böyle de çekiyorum ameliyattan sonra bir sürede çekerim.ameliyat konusuna gelirsek tabiki garanti değil.çünkü beslenme alışkanlığını değiştirmek gerekiyor.memnun kalmayanlarda var ama annemde dahil olmak üzere çok kişi memnun kaldı benim çevremde

Çok geçmiş olsun, bende de hemoroidle birlikte oldu. Çok acılar çektim, nası bi şey biliyorum. Ameliyatı da pek önermiyolar, gerçekten beslenme ve dışkılama alışkanlığını değiştirmen lazım.

Onun haricinde ben Ankara'da bitkisel yağlardan krem yapan biriyle tanışmıştım, ondan sarı kantaron kremi sipariş ettim. Hücre yenileyici özelliği varmış, hiç umudum yoktu ama inanılmaz iyi geldi. Hala yapıyor mu bilmiyorum ama isterseniz sorabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…