sağolun size de cok gecmis olsun.. anal fissür bazen sislik yapabiliyormus tıpkı meme gibi diye okumustum yasayanlar vardı ama tedavisini bilmiyorum.. bu makat hastalıkları cidden cok zor, dayanılacak gibi değil hem fiziksel olarak hem ruhsal.. psikolojim bozuldu benimGeçmiş olsun bende 3sene önce sivilce ilaci kullandıgımda aşırı kabızlıktan dolayi oluşmuştu. Genel cerraha gittm direkt çatlak dedi ilaç vs verdi. O zaman toparlamşti. Şu aralar gene sebepsiz kabızlık yüzünden ara ara kanama oluyodu ama ağrı sızı olmadgndan önemsemedim. En son baya kanayınca randevu bulup aldım. Ertesi gün aşiri rahatsız hissettm sanki inanılmaz bi kuruluk gerginlik varmiş gibiydi krem süreyim bari dedim. Duşta temizlerken bir baktım ki kocaman hemoroid gibi şişmiş meğer onu hissediyomusum oturup aglayasım geldi acayip korkarım o bölgenin ağrı sızısından ve çok zor geçen bişey olsugunu biliyorum. Perşembeye kdr dayanamam lazım. İnsan tuvalete girmeye korkuyoertesi gün indi ama her an yine şişecek gibi internetten baktım fissür şişermi diye bi cevap bulamadımda
Doktor fito krem verdi ise yarar mi sizce?sağolun size de cok gecmis olsun.. anal fissür bazen sislik yapabiliyormus tıpkı meme gibi diye okumustum yasayanlar vardı ama tedavisini bilmiyorum.. bu makat hastalıkları cidden cok zor, dayanılacak gibi değil hem fiziksel olarak hem ruhsal.. psikolojim bozuldu benimkabızlıktan ciddi sekilde korunmak gerekiyor, bir daha böyle bir sey yasamamak icin tüm beslenme seklimi değistirdim, hayatım değisti resmen. allahım bunu yasayan herkese acil sifa versin
bu krem hakkında bir bilgim yok ama doktor verdiyse tabiki kullanın eminim ki ise yararDoktor fito krem verdi ise yarar mi sizce?
ağrı ve kanın azalması, kaybolması iyilesme belirtisi tabiki, tuvalete ağrısız daha rahat bir sekilde cıkabilmek iyilestiğimizi gösterir.. beslenmeye dikkat edip kabızlık sorunundan kacınmak kesin cözümlerden biriKroniklesince skin tag dedikleri sarkma oluyo malesefiyilesme belirtileri hakkinda bilginiz var mi? 4 gundur beslenmeme dikkat ediyorum agrim ve kan yuzde 90 azaldi iyilesiyo mudur sizce?
Dikkat ediyorum. Ben tecavuze ugradim acikcasi 4 yil once o zamandan kalmis. Gecmez diye cok korkuyorum. Panik haldeyim. Kronik olunca ameliyat yazmislar sadece o yuzden tesekkur ederim umarim iyilesir.bu krem hakkında bir bilgim yok ama doktor verdiyse tabiki kullanın eminim ki ise yarar
ağrı ve kanın azalması, kaybolması iyilesme belirtisi tabiki, tuvalete ağrısız daha rahat bir sekilde cıkabilmek iyilestiğimizi gösterir.. beslenmeye dikkat edip kabızlık sorunundan kacınmak kesin cözümlerden biri
sizin durumunuz biraz farklıymıs. senelerdir bu sekildeyse, kroniklesmis haldeyse ameliyat olma durumunuz olabilir. ben de cok arastırmıstım ameliyat hic öyle korkulacak bir sey değil. benim de gerek kalsaydı gidip olacaktım. bence kesin cözüme kavusun kendinize böyle acı cektirmeyin. eminim neden kendime bunca zamandır eziyet cektirmisim bos yere diyeceksiniz korkulacak bir sey olmadığını göreceksiniz. cok üzüldüm bu arada cok gecmis olsun..Dikkat ediyorum. Ben tecavuze ugradim acikcasi 4 yil once o zamandan kalmis. Gecmez diye cok korkuyorum. Panik haldeyim. Kronik olunca ameliyat yazmislar sadece o yuzden tesekkur ederim umarim iyilesir.
Cok riskliymis ameliyat korkuyorum acikcasi olmak istemiyorum. Umarim gecer kendiligindensizin durumunuz biraz farklıymıs. senelerdir bu sekildeyse, kroniklesmis haldeyse ameliyat olma durumunuz olabilir. ben de cok arastırmıstım ameliyat hic öyle korkulacak bir sey değil. benim de gerek kalsaydı gidip olacaktım. bence kesin cözüme kavusun kendinize böyle acı cektirmeyin. eminim neden kendime bunca zamandır eziyet cektirmisim bos yere diyeceksiniz korkulacak bir sey olmadığını göreceksiniz. cok üzüldüm bu arada cok gecmis olsun..
Gecmis olsun.benimde dogumdan sonra bi anda oldu acil ameliyata alindim yanlis doktor secimi gecmeyen kabizliklik derken 1.5 sene sonra iyilestim 3 ay iyiydim ki bebegimde de olunca stres ile bnmki de tekrar basladi.Geçmiş olsun bende 3sene önce sivilce ilaci kullandıgımda aşırı kabızlıktan dolayi oluşmuştu. Genel cerraha gittm direkt çatlak dedi ilaç vs verdi. O zaman toparlamşti. Şu aralar gene sebepsiz kabızlık yüzünden ara ara kanama oluyodu ama ağrı sızı olmadgndan önemsemedim. En son baya kanayınca randevu bulup aldım. Ertesi gün aşiri rahatsız hissettm sanki inanılmaz bi kuruluk gerginlik varmiş gibiydi krem süreyim bari dedim. Duşta temizlerken bir baktım ki kocaman hemoroid gibi şişmiş meğer onu hissediyomusum oturup aglayasım geldi acayip korkarım o bölgenin ağrı sızısından ve çok zor geçen bişey olsugunu biliyorum. Perşembeye kdr dayanamam lazım. İnsan tuvalete girmeye korkuyoertesi gün indi ama her an yine şişecek gibi internetten baktım fissür şişermi diye bi cevap bulamadımda