- 21 Ocak 2023
- 35
- 54
- 27
merhabalar. anal fissür yani makat catlağı yasayan biri olarak, ben gibi bir an önce gecmesi icin uğrasan yana yana tedavi arayan bircok insan var.. bir gün kullandığım bir sey ise yararsa ve kurtulursam herkesle paylasıcam demistim ve geldim. arkadaslar KANTARON YAĞI. ben bircok sey denedim, krem de kullandım fakat yavas etki ediyorlar ve benim dayanacak gücüm kalmamıstı. bir yerde kantaron yağının hücre yenileyici özelliği olduğunu okudum, evde olduğunu hatırladım anneciğim kendi elleriyle yapmıstı.(kırmızı renkli) "sabah ve aksam olmak üzere" gün de 2 kez kulak cubuğu yardımıyla sürdüm, sadece makat kısmına sürmek yeterli olmaz, ic kısmına da sürmeye calısınız. bu sekilde kullandıktan sonra 2 gün icerisinde gecti gercekten mucize gibi bir sey.. ben kesin olsun diye birkac gün daha kullandım tabi ve su an öyle bir sıkıntım kalmadı. bu tedavinin yanında yediklerinize dikkat ederek ve bolca su icerek katı dıskılamaktan kacınmanız gerekiyor. gerekirse tüm beslenme seklinizi değistirin ve dıskılama esnasında ıkınmayın. BU DERDİ ANCAK YASAYAN BİLİR, ALLAH DÜSMANIMIN BASINA VERMESİN İNSALLAH SİZLERDE DE İSE YARAR, DUALARINIZI ALIRIM İYİ GÜNLER