- Konu Sahibi tweetym1986
-
Merhaba,Merhaba arkadaşlar benim kizimda anal atrezi. Popo delimizin yeri belli lakin vajinaya yakın yerden bağırsağı birleşmiş ve oradan kakasını yapabiliyor. 1 ağustosta ameliyat olacak tek seans dedi doktorumuz tek ameliyatla bağırsağı olması gereken yere cekicez dedi. Şuanda 8 buçuk aylık. Çok endiseleniyorum ameliyattan sonra bizi neler bekliyor zaman yaklaştıkça içimi korkular sarıyor. Ameliyattan sonra neler yapmalıyız hiç bilmiyorum boyle durumu olupta ameliyat olan varsa bana bı yardımcı olur musunuz ben Bursa'da oturuyorum ve Şevket Yılmaz da Mete bey var doktorumuz doğumundan beri ona götürüyorum alanında çok iyi bir doktordur doktor arayan varsa aklınızda bulunsun isterim
Slm benim bebegimde makati kapali dogdu izmirde orkan hocaya yaptik 4 ayda makat acti 5 ayda kapatti suan iki hafya oldu yapalim bize de okadat beklememizi soyledi arastirdik beklemek cocuk icinniyi degil diye hemen yaptik sukur suan iyi datisi basiniza sormak istediginiz sorun banaBenimde Bebeğimin anüsü kapalı doğdu kolostomi açıldı diğer ameliyatları bekliyoruz 1 yaşına kadar beklememizi söyledi doktor ama diğerleri de 6 ayda yapılacak dedi kafam çok karışık nasıl bi süreç bekliyor bilmiyorum
Merhabalar. Benim de oğlum anüsü kapalı olarak dğdu. Şuanda olayın sokundan kafam karmakarısık. Bana bu sürec hakkında bilgi verir misiniz. siz bu surecte neler yasadınız. Ben torba takarken cok zorlanıyorum. Siz hangi torbalardan kullandınız.Slm benim bebegimde makati kapali dogdu izmirde orkan hocaya yaptik 4 ayda makat acti 5 ayda kapatti suan iki hafya oldu yapalim bize de okadat beklememizi soyledi arastirdik beklemek cocuk icinniyi degil diye hemen yaptik sukur suan iyi datisi basiniza sormak istediginiz sorun bana
Gecmis olsun oncelikle zor bi durum yeni dogum yapip hemen karsilasmak ben ilk duydugumda oluyordum.resmen biz torbayi hastamrde takip eve gelene kadar sonra bez kullandim gazli bez icinede netten pamuklu bezlerden alip yapiyordum.3.aylik olduktan sonra ozelden tum.ameliyatlarini yapip geldim sukur bitti ne kadar erken olursa cocuk icin rn guzeli oluyroMerhabalar. Benim de oğlum anüsü kapalı olarak dğdu. Şuanda olayın sokundan kafam karmakarısık. Bana bu sürec hakkında bilgi verir misiniz. siz bu surecte neler yasadınız. Ben torba takarken cok zorlanıyorum. Siz hangi torbalardan kullandınız.
Ben vanda dogum yaptim 3 gun fark edildi sizin kacinci gun goruldu yuksek tip mi cunku bunlarda degisiyorMerhabalar. Benim de oğlum anüsü kapalı olarak dğdu. Şuanda olayın sokundan kafam karmakarısık. Bana bu sürec hakkında bilgi verir misiniz. siz bu surecte neler yasadınız. Ben torba takarken cok zorlanıyorum. Siz hangi torbalardan kullandınız.
Ben vanda dogum yaptim 3 gun fark edildi sizin kacinci gun goruldu yuksek tip mi cunku bunlarda degisiyor
Saol cnm sizede gecmis olsun izmirde ege uni mustafa orkan ergun o yapti ozelde devlette asistanlari yapiyor cok iyi bir doktor bu alanda cok iyi bi arastir istersen numarasini veririz bide nerde yasiyorsunMerhabalar. Evet yüksek tip. Ben de en yakın zamanda iyi bi doktor bulup ameliyatlarını yaptırmak istiyorum.bizim de 4. Gün farkedildi. Doğum esnasında görevli çocuk doktoru kontrol etmemiş. Bebeğim ölümden döndü. Cok zor günlerdi hala aklıma geldikce nefesim kesilir size de çok geçmiş olsun
Torba mi kullaniyorsunMerhabalar. Evet yüksek tip. Ben de en yakın zamanda iyi bi doktor bulup ameliyatlarını yaptırmak istiyorum.bizim de 4. Gün farkedildi. Doğum esnasında görevli çocuk doktoru kontrol etmemiş. Bebeğim ölümden döndü. Cok zor günlerdi hala aklıma geldikce nefesim kesilir size de çok geçmiş olsun
Evet cnm torba kullanıyorum ama iki bagırsak arasındaki mesafe cok az oldugu için ve bi bagırsagın dısarıda kalması gerektiği için torba cilde güzel yapısmıyo ve hep sızıntı ouyo malesef. Günde iki kez torba ve adaptör değiştirdiğim oluyo. Cok sıkıntılı bir durum. Ankarada gazi üniverstesinde hakan cavusoglu isimli bi doktor varmıs oraya gitmeyi düşünüyoruz biz.Torba mi kullaniyorsun
Evet bizde onu duyduk bize uzak oldgu icin izmir bize iyi geldi ben bez kullaniyirdum erken yapin cok onemli cocuklar icinnEvet cnm torba kullanıyorum ama iki bagırsak arasındaki mesafe cok az oldugu için ve bi bagırsagın dısarıda kalması gerektiği için torba cilde güzel yapısmıyo ve hep sızıntı ouyo malesef. Günde iki kez torba ve adaptör değiştirdiğim oluyo. Cok sıkıntılı bir durum. Ankarada gazi üniverstesinde hakan cavusoglu isimli bi doktor varmıs oraya gitmeyi düşünüyoruz biz.
Mümkün olduğunca em kısa zamanda yaptırmak istiyoruz bizde ameliyatı. Siz kaçıncı ayda yaptırdınızEvet bizde onu duyduk bize uzak oldgu icin izmir bize iyi geldi ben bez kullaniyirdum erken yapin cok onemli cocuklar icinn
3.5 aylikkken acma 1 ay sonrada kapatma ameliyati yaptik universte hastaneleri 1 yasini bekliyorlar yani uzun islem maddi durumunuz masil bilmem varsa imkanin oz3lde yap kurtil.en azindan bebek kucukken farkinda degil daha rahat olur sizin icin de benim erkek bebekti hatta sunnetini bile yaptik sukur suan iyi durumu rabbim sanada nasip.etsin imsallah senin kac aylik suan ve nerde oturuyorsunMümkün olduğunca em kısa zamanda yaptırmak istiyoruz bizde ameliyatı. Siz kaçıncı ayda yaptırdınız
Ben kıbrısta oturuyorum. Bebeğim 40 günlük oldu. Ben de küçükken yaptırmak istiyorum ki hemen toparlasın. Gazi üniversitesine gitmeyi düşünüyoruz.inşallah bize de sizin gibi erken bi tarihe ameliyat verir. İnşallah benim oğlum da tez vakittte kurtulur. Ben de sünnetini ameliyat esnasında yaptırmak istiyorum3.5 aylikkken acma 1 ay sonrada kapatma ameliyati yaptik universte hastaneleri 1 yasini bekliyorlar yani uzun islem maddi durumunuz masil bilmem varsa imkanin oz3lde yap kurtil.en azindan bebek kucukken farkinda degil daha rahat olur sizin icin de benim erkek bebekti hatta sunnetini bile yaptik sukur suan iyi durumu rabbim sanada nasip.etsin imsallah senin kac aylik suan ve nerde oturuyorsun
Insalljh cnm sizde kurtulursuuz rabbim sifa versinBen kıbrısta oturuyorum. Bebeğim 40 günlük oldu. Ben de küçükken yaptırmak istiyorum ki hemen toparlasın. Gazi üniversitesine gitmeyi düşünüyoruz.inşallah bize de sizin gibi erken bi tarihe ameliyat verir. İnşallah benim oğlum da tez vakittte kurtulur. Ben de sünnetini ameliyat esnasında yaptırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?