Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası anakkale de referansl bebek bakcs!!!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sanırım artık ihtiyacın kalmamıştır ama yine de ihtiyaç duyarsan benim bildiğim biri var yalnız kendi evinde bakmak istiyordu...

Merhaba
mesajın üzerinden epey vakit geçmiş ama her ihtimale karşı yazıyorum. Annem evde bakacak bir çocuk bakıyor. Tecrübeli ve oldukça titizdir.

Merhaba ... Ben çiğdem çanakkalede oturuyorum ve size yardımcı olabilirim.. 20 yaşındayım ve deneyimliyim... ilgilenirseniz ben burdayım iyi günler...

Merhaba ... Ben çiğdem çanakkalede oturuyorum ve size yardımcı olabilirim.. 20 yaşındayım ve deneyimliyim... ilgilenirseniz ben burdayım iyi günler...

merhaba çiğdem ben çanakkale de bakıcı arıyorum. deneyimliyim derken bahseder misin biraz? referans var mı* ve ayrıntıları nasıl konusabiliriz*

merhabalar...Ben daha önce çocuk bakıcılığı yaptım Bodrum ve Ankarada. Ankara Çankayadan referansım var... bende görüşmek isterim. xxxx buradan msj atarsanız numaramı veririm görüşeiliriz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…