• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Anakara çiğdem mah. bakıcı arıyoruz

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sudenaz00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
7
0
36
Ankara
merhaba,

14 aylık oğluma hafta içi 07.30-18.30 saatleri arasında bakacak, referans verebilen, çocukları seven, çocuk psikolojisinden anlayan, güleryüzlü, sevecen, dinamik bir bakıcı arıyoruz. yakın semtlerde oturması tercih sebebimizdir.

Meraba ben Ayşegül yakın çevreden diye belirtmişsiniz ama yinede yazayım dedim K.Örenin hemen girişinde oturuyorum referansım ve 8 senelik deneyimim var 45 yaşındayım memur eşiyim açık ve 2 çocuk annesiyim cevabınızı bekliyorum:emir_bebek:

Meraba ben Ayşegül yakın çevreden diye belirtmişsiniz ama yinede yazayım dedim K.Örenin hemen girişinde oturuyorum referansım ve 8 senelik deneyimim var 45 yaşındayım memur eşiyim açık ve 2 çocuk annesiyim cevabınızı bekliyorum:emir_bebek:

Aysegul hanım bende sizin cevabınıza msj yazmıştım,:) özelden telefon No yazarsanız goruselim

Meraba sudenaz hanım diyer ilanımada mesaj yazmışınız tşkr ederim ben daha önce Ç.Ambar kara kusunlarda 7 ay bebek baktım 1 aylıkken başlamıştım tainleri çıktı ve ayrıldık çiğdem mahalleside oraya yakın sanırım benim için semt önemli deyil çıkış saati olabilir anlaştıktan sonra bir şekilde yoluna girer ben özelden mesaj gönderemiyorum beni yukarıdaki başlık yazımla bulabilirsiniz:emir_bebek:

Meraba sudenaz hanım diyer ilanımada mesaj yazmışınız tşkr ederim ben daha önce Ç.Ambar kara kusunlarda 7 ay bebek baktım 1 aylıkken başlamıştım tainleri çıktı ve ayrıldık çiğdem mahalleside oraya yakın sanırım benim için semt önemli deyil çıkış saati olabilir anlaştıktan sonra bir şekilde yoluna girer ben özelden mesaj gönderemiyorum beni yukarıdaki başlık yazımla bulabilirsiniz:emir_bebek:

Maalesef bende yeni kullaniciyim msj göndermiyorum, mail adresim ssevik07@yahoo.com mail atabilirseniz gorusebiliriiz

Meraba sudenaz hanım telimi MSN nize göndermeye çalıştım ama beceremedim yukarıyada yazdığım gibi kullandığım başlığı buradan tamamen çıkıp yazıp tıklayın tel nomu bulabilirsiniz yada k.kulübünün 26 tıncı sayfasında arayın MSN mi yazmıştım ama geri sildim çünki rahatsız ediyorlar kovulma riskini alamadım

Son düzenleme:
Back