• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anais anais'i denedim ama karar veremedim..Kullananlar fikir verebilir mi?

SERRA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
388
287
123
Tekirdağ
geçenlerde dp de ANİS ANİS i denedim ve başka bir parfüm daha denedim anis çok ağır geldi diğerini aldım çıktım ama sonra kolumu savurdukça misss gibi koktu savurdukça burnumu uzatıp kokladım çok çok hoşuma gitti.sorum şu bu parfümü daha önce kullanan varmı?çok mu ağır ne yapsam?:51::64:

ben de o parfüme bakıcaktım bir türlü gidemedim şu dpye.nasıl kokuyo tarif edermisin bi?çiçeksi mi baharatlı mı vanilyalı mı.sana neyi hatırlattı kokusu?çok merak ettim.cvp verirsen yarın gidip bakayım:71:

Son düzenleme:
anais anais aslında çokk kullanılan bir koku değil çiçek kokusu olmasına rağmen ama tercih meselesi beğendiysen en azından bir 30ml alıp dene bence...

bahsettiğin koku anais anais sanırım az bilinmek gibi bir avantajı var güzel bir koku:)

ben de o parfüme bakıcaktım bir türlü gidemedim şu dpye.nasıl kokuyo tarif edermisin bi?çiçeksi mi baharatlı mı vanilyalı mı.sana neyi hatırlattı kokusu?çok merak ettim.cvp verirsen yarın gidip bakayım:71:
buram buram miss gibi çiçek kokuyor çok bayıldım arkadaşım.ama benim gibi yanılma önce sık bi gezin sonra karar ver:52::52:

birde neyi hatırlattı demişsin sabah sabah açılmadım daha anlayamamışım:53:şöyle yaz gelmiş bahar gelmiş tertemizz bir koku nebileyim:66::66::66:

kokladım ben hoş bi çiçek kokusu evet beğendim ama anne kokusu bu missss gibi.:71:

Back