S sdnz01 Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 24 2 21 11 Eylül 2024 Konu Sahibi sdnz01 #1 Merhabalar daha öncesinde lustral ve tranko-buskasa başlatmıştı psikiyatristim işe yaramayınca anafranil75mg ve nervium5mg(sabah akşam yarım tablet) şeklinde değişiklik yaptı bu iki ilacı kullananlar varsa yazabilir mi yan etkisi oldu mu sizlerde
Merhabalar daha öncesinde lustral ve tranko-buskasa başlatmıştı psikiyatristim işe yaramayınca anafranil75mg ve nervium5mg(sabah akşam yarım tablet) şeklinde değişiklik yaptı bu iki ilacı kullananlar varsa yazabilir mi yan etkisi oldu mu sizlerde
K kkforumkimkim Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 854 138 33 13 Eylül 2024 Konu Sahibi sdnz01 #2 Nervium sakinleştırıcı anafrili bilmiyorum ne için kullanacaksınız
S sdnz01 Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 24 2 21 26 Eylül 2024 Konu Sahibi sdnz01 #3 kkforumkimkim .!.: Nervium sakinleştırıcı anafrili bilmiyorum ne için kullanacaksınız Genişletmek için tıkla... Panik atak ve anksiyeteden verildi ama çok kötü yaptılar beni intihar düşüncesi falan o yüzden hemen bıraktım
kkforumkimkim .!.: Nervium sakinleştırıcı anafrili bilmiyorum ne için kullanacaksınız Genişletmek için tıkla... Panik atak ve anksiyeteden verildi ama çok kötü yaptılar beni intihar düşüncesi falan o yüzden hemen bıraktım