Sağol canım cevap yazdığın için teşekkür ediyorum.Sanırım önlisansı bitirdikten sonra dgsye girip öyle devam edebildiğine göre, İstanbulda devam edebilirsin diye düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar ben açıköğretim iki yıllık bir bölüme başvurmak istiyorum istanbul üniversitesinin ikinci üniversite kayıtlarını kaçırdım. mecburen anadolu Üniversitesine kayıt yapacağım.
iki üniversitede seçeceği m bölümün lisans tamamlaması var.
Anadoluda önlisans okuyup istanbul üniversitesinde lisans tamamlayabiliyor muyuz.
lütfen bilgisi olan yardımcı olursa çok Duacı olurum.
Sağol canım cevap yazdığın için teşekkür ediyorum.
bende öyle düşünüyorum ama tecrübe eden birinden duymak istedim. Anadolu Üniversitesi kabul ediyor başka üniversiteden olunca ist uni net bir bilgi vermemiş.
Tamamlarsın .DİKEY geçiş sınavı ileSağol canım cevap yazdığın için teşekkür ediyorum.
bende öyle düşünüyorum ama tecrübe eden birinden duymak istedim. Anadolu Üniversitesi kabul ediyor başka üniversiteden olunca ist uni net bir bilgi vermemiş.
canım teşekkür ediyorum cevapladigin için evet iki yıllık okuduktan sonra lisansa tamamlamak istiyorum doğru anlamissin. benim merak ettiğim anadolu üniversitesinde okuyup lisans tamamlamayı istanbul universitesinde yapabiliyor muyuz. Anadolu Üniversitesi kendi sitesinde diğer açıköğretim üniversitelerinden başvuru yapılabileceğini bahsetmiş. Ancak istanbul universitesinde böyle bir bilgi yok. lisans tamamlama iki üniversite de var.yani sectigim bölümün lisans tamamlaması ikisinde de var. DGS ile girildigine göre sorun olmaz galiba diye düşünüyorum.canım ben yardımcı olayım...
eskişehir anadolu üni de önlisans okuyup, 2 yıl sonra dikey geçişle şisans tamamlamak istiyorsun sanırım doğru anlamışmıyım?
eğer önlisans okuyacağın bölümün devamı varsa yani lisansı o zaman olur.. ama bazı ünilerin lisansı yok.. 2 yıllık sadece.. sen hangi bölümü istiyorsun...
Yaparsınız artık dgs ile eskiden sınavsızdı şimdi sınavla oldu istediğiniz okulda yaparsınız.canım teşekkür ediyorum cevapladigin için evet iki yıllık okuduktan sonra lisansa tamamlamak istiyorum doğru anlamissin. benim merak ettiğim anadolu üniversitesinde okuyup lisans tamamlamayı istanbul universitesinde yapabiliyor muyuz. Anadolu Üniversitesi kendi sitesinde diğer açıköğretim üniversitelerinden başvuru yapılabileceğini bahsetmiş. Ancak istanbul universitesinde böyle bir bilgi yok. lisans tamamlama iki üniversite de var.yani sectigim bölümün lisans tamamlaması ikisinde de var. DGS ile girildigine göre sorun olmaz galiba diye düşünüyorum.
canım teşekkür ediyorum cevapladigin için evet iki yıllık okuduktan sonra lisansa tamamlamak istiyorum doğru anlamissin. benim merak ettiğim anadolu üniversitesinde okuyup lisans tamamlamayı istanbul universitesinde yapabiliyor muyuz. Anadolu Üniversitesi kendi sitesinde diğer açıköğretim üniversitelerinden başvuru yapılabileceğini bahsetmiş. Ancak istanbul universitesinde böyle bir bilgi yok. lisans tamamlama iki üniversite de var.yani sectigim bölümün lisans tamamlaması ikisinde de var. DGS ile girildigine göre sorun olmaz galiba diye düşünüyorum.