Anadolu yakasında uygun fiyata güzel burun estetiği yapan doktorlar

5beatrice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
8
1
36
29
Merhabalar 19 yaşımdayım ileri derecede nefes alma problemi yaşıyorum yanısıra burnum uzun ve kemikli burun ameliyatı için 3bin tl'ye yakın para biriktirebildim. Yarıyıl tatili yaklaşmışken ameliyat olmak istiyorum fakat maalesef uygun fiyata iyi bir estetik cerrahi bulamadım ,bilgi ve tecrübelerinizi iletip böylesine önemli bir konuda yardımcı olabilirseniz cok minnettar kalırım tesekkürler

Sizce çok riskli değil mi ? Devlet hastanesinde iyi bir burun doktoru bulmak çok zor. Varsa tavsiyeniz yazabilirsiniz

kesinlikle bence de çok riskli bir şey ben sadece fikir almak için Kartal devlet has. gittim adam yüzüme bile bakmadı diyebilirim sonra çıktım gittim zaten. bu iş için paraya odaklanmadan hareket etmek gerek bence. devlet hastanesinde ismi duyulmamış herhangi bir referansı olmayan bir doktora burnumu emanet etmektense ameliyat olmam param olana kadar daha iyi :)

Siz ameliyat geçirdiniz mi peki eger olduysanız hangi doktora oldunuz:)

Merhaba , ben KBB uzmanı Savaş Sarı ' ya ameliyat olmayı düşünüyorum. Kendisine ameliyat olan arkadaşımın tavsiyesi üzerine Randevu alıp İstanbul Ataşehirdeki muayenehanesine gittim Ameliyat öncesi karşıdan ve yandan çekilmiş yüz fotoğraflarımı bilgisayar ortamında değerlendirip ameliyatta yapılabilecek değişiklikler hakkında beni bilgilendirdi. daha önceden yapmış oldugu burunları gördüm ve çok hoşuma gitti. Hasta - doktor iletişimi çok iyi. Ben ameliyattan çok korkuyordum ofisinden çıkınca tüm endişelerim yok oldu. Yarın kendisine ameliyat olacagım. Süreci sizinle paylaşrım. umarım hepimiz istediği burna sahip olur :)

F
çok geçmiş olsun :) umarım agrısız sızısız güzel bir süreç olur, ameliyat sonrası düşüncelerinizi bekliyoruzz:)

Bu üyenin yazdıklarına itibar etmeyin reklam amaçlı üyeliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…