Anadolu yakasında sgk anlaşmalı hastaneler

rosmari335

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
370
282
Merhabalar. İlk tüp bebek tedavimi amh düşüklüğümden dolayı sgkdan faydalandığım için devlet hastanesinde olmuştum ve bugün kan testinde negatif sonucu aldım. Hastaneden memnundum ama bu sefer özelde denemeyi düşünüyorum.
Medikalpark Pendik hastanesini düşünüyordum. Semra Esenkaya ile daha önce görüşmüştüm ve sürecimi emanet edebileceğim bir doktor ancak Medikalpark'ta sgk geçerli değilmiş.
Anadolu yakasında sgkdan faydalanabileceğim bir doktor önerisi olan var mı? Sanıyorum bahçecide de geçerliymiş. Bir de Gebze'de Anadolu Sağlık'ı duymuştum, o da bana yakın.
Önerileri, tecrübelerini paylaşmak isteyen olursa çok mutlu olurum.

Gebze anadolu sağlık merkezinde hiçbir bölümde sgk geçmiyor. 2 sene olmuştur sgk anlaşmalarını tamamen bitirdiler. Medical parklarda sgk geçiyor ama siz sanırım tüp bebek raporunu kullanmak istiyorsunuz , pek bir bilgim yok açıkçası çoğu hastanede geçmediğini duydum sadece.

Evet tüp bebek raporunu kullanmak istiyorum. İlaçlar özellikle çok pahalı çünkü.
Şimdi Bahçeci ile görüştüm İstanbul'da sgk heyet raporundan faydalanamıyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…