Beyaz Patik Kasımda Aşk Başkadır Kayıtlı Üye 8 Ocak 2011 2.412 3.133 8 Nisan 2015 Konu Sahibi Beyaz Patik #1 Anadolu Yakasında Perinatolog ( Yüksek Riskli Gebelik ) uzmanı arıyorum kızlar. Bildiğiniz , güvendiğiniz bir hekim varsa paylaşabilir misiniz ?
Anadolu Yakasında Perinatolog ( Yüksek Riskli Gebelik ) uzmanı arıyorum kızlar. Bildiğiniz , güvendiğiniz bir hekim varsa paylaşabilir misiniz ?
T thy_tubi Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2015 10 1 40 26 Mayıs 2015 Konu Sahibi Beyaz Patik #2 Beyaz Patik .!.: Anadolu Yakasında Perinatolog ( Yüksek Riskli Gebelik ) uzmanı arıyorum kızlar. Bildiğiniz , güvendiğiniz bir hekim varsa paylaşabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bağdat caddesinde Fetüs adında bir klinik var arkadaşım tavsiye etmişti araştır istersen bi orayı
Beyaz Patik .!.: Anadolu Yakasında Perinatolog ( Yüksek Riskli Gebelik ) uzmanı arıyorum kızlar. Bildiğiniz , güvendiğiniz bir hekim varsa paylaşabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bağdat caddesinde Fetüs adında bir klinik var arkadaşım tavsiye etmişti araştır istersen bi orayı