Anadolu yakasinda oturan hanimlar

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Hanimlar iyi aksamlar
Kadikoy sureyya operasi binasi osmanaga caddesi olarak geciyor merkezi bir yer midir?

Ulasimi kolay midir aracim yok toplu tasimayla gidicem içime dert oldu hic gitmedim. Zeytinburnu tarafından gidicem vapura binsem yada marmaya mi kolay olur.
Bilenler yazarsa cok mutlu olurum.

Canım merhaba kadıköye gittiğinde boğa heykeli var bilmiyorsanda kime sordan gösterir boğa heykelinin yüzünü karşına alıp sağdan devam edince 150 metre sonra karşına çıkar yolun solundadır ünlü kahveciyi görüp biraz daha yürümeye devam edeceksin oldukça basit ve merkezi bir yerde hemen bulursun :)

Canim cok sagol hic gitmedim kadikoy e
Marmarayla gecsem rahat olur o halde

Marmarayla değil de vapurla geçin boğa heykelini sorun biraz yürürsünüz ama çok değil. Diğer kısmı da arkadaş tarif etmiş zaten :) zaten sora sora Bağdat bulunur :)

Cok kolay bir yer. Boğadan yukari. Tramvayda önünden geçer.
Metrodan inince modaya giden tramvaya binin. Rahat edersiniz
Ama nostaljik tramvay saat 20.00 ye kadar çalışıyor.

Marmarayla değil de vapurla geçin boğa heykelini sorun biraz yürürsünüz ama çok değil. Diğer kısmı da arkadaş tarif etmiş zaten :) zaten sora sora Bağdat bulunur :)

:) zaman kısıti var 6 da isten çıkıyorum 8 de orda olmam gerekicek. Sanırım metrobusle en hizli gidebilirim beynim corba oldu iett sitesine bakmaktan

:) zaman kısıti var 6 da isten çıkıyorum 8 de orda olmam gerekicek. Sanırım metrobusle en hizli gidebilirim beynim corba oldu iett sitesine bakmaktan
Hımm ama Marmarayla nerden inip Kadıköy merkeze geçeceksiniz ki? Tekrar metro yapmanız lazım ordan da yürümeni lazım. Otobüs minibüs hiç bulaşmayın çünkü aşırı trafik olur orda.

Hımm ama Marmarayla nerden inip Kadıköy merkeze geçeceksiniz ki? Tekrar metro yapmanız lazım ordan da yürümeni lazım. Otobüs minibüs hiç bulaşmayın çünkü aşırı trafik olur orda.

Metrobüs peki sogutlucesmede son durakta insem uzak mi kalir taksiyle ?

Metrobusten inince dumduz yuruyorsunuz Ben her gun yuruyorum tabi denk gelirse binersiniz ama 10 15dkikada boganin orda olursunuz hizli adimlarla :) trafik saati yuruyerek daha hizli gidersiniz.Son durakta inersiniz.Marmarayla gelirseniz metro aktarmali kadikoy de inince daha kestirme olur mesafe.

Zaman kisitiniz varsa metrobuse binin, kadikoy evlendirme dairesinde inip taksiye binin, max. 10 dk da ordasiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…