Gelinbaşı ve Gelin Tacı anadolu yakasında kuaför

eylul85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
127
1
46
İstanbul
s.a. arkadaşlar benim 23 nisanda nişanım olacak..çok az kaldı...kuaför ve stüdyo araştırması içerisine girdim ama kafam allak bullak oldu..istanbul anadolu yakasında (ümraniye) ikamet ediyorum..nişan elbisem biraz gösterişli olacak sanırım..o yüzden çok iyi bir kuaför olsun beni tamamlasın istiyorum..o gün çok farklı çok güzel olmak istiyorum..kuaför önerilerinize ihtiyacım var..anadolu yakasında herhangi bir yer olabilir..stüdyoyuya kuaförün yakınlarından ayarlayabiliriz...şimdiden teşekkür ederim..

s.a. arkadaşlar benim 23 nisanda nişanım olacak..çok az kaldı...kuaför ve stüdyo araştırması içerisine girdim ama kafam allak bullak oldu..istanbul anadolu yakasında (ümraniye) ikamet ediyorum..nişan elbisem biraz gösterişli olacak sanırım..o yüzden çok iyi bir kuaför olsun beni tamamlasın istiyorum..o gün çok farklı çok güzel olmak istiyorum..kuaför önerilerinize ihtiyacım var..anadolu yakasında herhangi bir yer olabilir..stüdyoyuya kuaförün yakınlarından ayarlayabiliriz...şimdiden teşekkür ederim..

canım bu konuda sana fikir veremem ama nişan elbiseni merak ettm bizlerle paylaşırsan sevinirim :61: :69:

bence bildiğin bir kuaföre git önceden prova yapsın hem o gün için rahat olur internetten istediğin tarzıda bulup denettire bilirsin ben öle yapmayı planlıyorum mutluluklar

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz Gelinbasi ve Gelin Taci başlığına taşınmıştır
Bilginize..

Back