Anadolu Yakasında Kadın Doğum Uzmanı Arıyorum

bblau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
6.241
11
Arkadaşlar merhaba,
Anadolu yakasında (Ümraniye veya Ataşehir'de olabilir) gebelik takibi yapacak bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı arayışındayım.
Kendi doktorumdan vazgeçme sebebim bana yeterince vakit ayırmayışı...
Aradığım doktor elbette mesleğinin ehli olmalı ama aradığım diğer bir özellik ise ilgili,güleryüzlü,tatlı dilli ve olumlu olması.
İki dakikada muayene edip kaba tabirle hemen postalamayan, sorularımı dikkate alan, bunlardan bunalmadan açıklamasını yapan,özellikle yumuşak davranan bir doktor tavsiyeniz varsa lütfen yazın arkadaşlar.
Gebelikte malum hassas oluyoruz ve olumlu bir doktora ihtiyaç duyuyoruz.
Ayrıca brçok soru kafamızı meşgul ediyor bunlara da tatminkar cevap almak istiyoruz.
Memnun kaldığınız doktorları paylaşırsanız çok sevinirim....

Son düzenleme:
canım ben pendikte medicine hospital hastanesine gidiyorum doktorum aylin hanım ben çok memnunum senin dediğin yerlere uzak ama yinede yazayım dedim

canım ben pendikte medicine hospital hastanesine gidiyorum doktorum aylin hanım ben çok memnunum senin dediğin yerlere uzak ama yinede yazayım dedim

Canım aslında orası benim iş yerime yakın...İş yerimden bir arkadaşım da orada doğum yaptı.
Sezeryanıyla ünlü dediler o yüzden biraz çekindim oradan...Arkadaşımı da gereksiz sezeryana almışlar ve takip eden doktoru doğuma gelmemiş hafta sonu olduğu için, ama Mine Hanım değildi...

Canım aslında orası benim iş yerime yakın...İş yerimden bir arkadaşım da orada doğum yaptı.
Sezeryanıyla ünlü dediler o yüzden biraz çekindim oradan...Arkadaşımı da gereksiz sezeryana almışlar ve takip eden doktoru doğuma gelmemiş hafta sonu olduğu için, ama Mine Hanım değildi...

canım benim dediğim doktor aylin hanım mine hanımı bilmiyorum ben aylin hanıma muane oluyorum 4 aydırki gidiyorum benim doktorum bana karşı çok iyiy güler yüzlü sen bilirsin tabiki

Bunları da değerlendireceğim ama ataşehir ve ümraniye taraflarında olsa evime daha yakın olacaktı aslında...

Buarada, kartal dragos hastanesi öze şifa hastanesi mi oluyor arkadaşlar?

Konuyla ilgili pek bilgim yok ama Ümraniye'de Erdem hastanesi'ni araştırdınız mı oradaki doktorlar iyi diye duymuştum

Arkadaşlar merhaba,
Anadolu yakasında (Ümraniye veya Ataşehir'de olabilir) gebelik takibi yapacak bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı arayışındayım.
Kendi doktorumdan vazgeçme sebebim bana yeterince vakit ayırmayışı...
Aradığım doktor elbette mesleğinin ehli olmalı ama aradığım diğer bir özellik ise ilgili,güleryüzlü,tatlı dilli ve olumlu olması.
İki dakikada muayene edip kaba tabirle hemen postalamayan, sorularımı dikkate alan, bunlardan bunalmadan açıklamasını yapan,özellikle yumuşak davranan bir doktor tavsiyeniz varsa lütfen yazın arkadaşlar.
Gebelikte malum hassas oluyoruz ve olumlu bir doktora ihtiyaç duyuyoruz.
Ayrıca brçok soru kafamızı meşgul ediyor bunlara da tatminkar cevap almak istiyoruz.
Memnun kaldığınız doktorları paylaşırsanız çok sevinirim....

Cnm bende senin gibi çok dr hastane araştırdım sonunda buldum..Sana ne derece uygun bilemiyorum ama Üsküdar Yunus Emre Hast.Nihan HN.Mükemmel bi dr.Benim içinde güleryüz anlayış çok önemlidir.Bu dr çok şirin.Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor..Aklında bulunsun....

Konuyla ilgili pek bilgim yok ama Ümraniye'de Erdem hastanesi'ni araştırdınız mı oradaki doktorlar iyi diye duymuştum

Evet aslında benim sürekli gittiğim doktorum Erdem hastanesinde. Ama çok yoğun tüp bebek uzmanı olduğu için, iyi bir doktor olmasına karşın tatmin olmuyorum ben.
Birkaç farklı doktora da acilde Muayene olmuştum, onlardan da pek memnun kalmadım. Ben doktordan “bu işi birlikte götürüyoruz” mesajını almak istiyorum, bunu sezmek istiyorum. Ama genellikle asık suratlı ve işini bitirip hastayı sepetleyen doktorlar çıkıyor karşıma.
Özel hastanede muayene oluyorum, bunun bedelini de ödüyorum, o zaman güler yüzlü hizmet almak hakkım diye düşünüyorum.
Yani gerekiyorsa Maltepe,Kartal,Kadıköy,Üsküdar bu civarlara da gitmeye razıyım yeter ki,aradığım doktoru bulabileyim.

Cnm bende senin gibi çok dr hastane araştırdım sonunda buldum..Sana ne derece uygun bilemiyorum ama Üsküdar Yunus Emre Hast.Nihan HN.Mükemmel bi dr.Benim içinde güleryüz anlayış çok önemlidir.Bu dr çok şirin.Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor..Aklında bulunsun....

Teşekkür ederim canım. Yunus Emre hastanesini biliyorum, eskiden Üsküdar'da oturuyordum. Bu hastaneyi öven de çok oldu...
Gündemime aldım teşekkür ederim.

bnde şuan yumurta takibi için dr gidiorum ve dr umdan çok memnunum. bekleme salonunda konuştuum dier hastaları arasında uzak yerlerden gelen vardı herkes çok memnun. üsküdar mihrimah sultan tıp merkezi uzm. dr. zeynep ulusal kesinlikle tavsiye ediorum..

canım bende erdem hastahanesine gittim hep doktorum çok iyiydi onun olmadığı gün başka doktor bakıyordu kadın doğumcu ondan bile çok memnundum yani ilgileniyorlarr en azından tavsiye ederim

Tavsiyesi olan yok mu arkadaşlar?

canım ben erdem hastanesi funda ayşe demir e gidiyorum.ben tedavi için gidiyorum..ama hastalarına sorup ufak bir araştırma yaptım çok iyi bir doktor olduğunu söylediler..

Son düzenleme:
canım ben erdem hastanesi funda ayşe demir e gidiyorum.ben tedavi için gidiyorum..ama hastalarına sorup ufak bir araştırma yaptım çok iyi bir doktor olduğunu söylediler..

benim doktorumda funda hanımdı.gayet memnundum yani bi yerim ağrıyor dediğinde normaldir normaldir demiyor test yaptırıyor falan baya ilgileniyor yani

sağol cnm..tedavi için mi yoksa doğum için mi gittin sen??

canım 7ay boyunca ona gittim sonra ewimin çok yakınında bölge hastahanesi var sancımda gelince doğuma funda hanıma gidemedim nasip olmadı ama hamileliğimin 7ayı boyunca ilgilendi yani

X