merhaba arkadaşlar ben önlisans mezunuyum ofis programları ve biligisayarlı muhasebe kursuna gittim.iş hayatıma hastanelerde başlamak istiyorum. anadolu yakasında oturuyorum ve burdaki hastanelerde çalışan arkadaşlar varsa bana bi yardım edebilirler mi çünkü tanıdık olmadık olmuyor sanırım ınternetten basvuru yaptım hala devam ediyorum ama yok suan bi cevap.. düşündümde eger hastanede çalışan arkdaslar eleman ihtiyacı varsa bana özelden msj atabilirler mi? Danışmada hasta danısmanlarında hasta kabul elemanı olarak ya da doktor yanlarında hostes vb alanlarda Lütfen en son aklıma burası geldi bi yardımcı olabilirmisiniz...cok bunaldım evde.:sinifsinif:.. şimdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar ben önlisans mezunuyum ofis programları ve biligisayarlı muhasebe kursuna gittim.iş hayatıma hastanelerde başlamak istiyorum. anadolu yakasında oturuyorum ve burdaki hastanelerde çalışan arkadaşlar varsa bana bi yardım edebilirler mi çünkü tanıdık olmadık olmuyor sanırım ınternetten basvuru yaptım hala devam ediyorum ama yok suan bi cevap.. düşündümde eger hastanede çalışan arkdaslar eleman ihtiyacı varsa bana özelden msj atabilirler mi? Danışmada hasta danısmanlarında hasta kabul elemanı olarak ya da doktor yanlarında hostes vb alanlarda Lütfen en son aklıma burası geldi bi yardımcı olabilirmisiniz...cok bunaldım evde.:sinifsinif:.. şimdiden teşekkür ederim
kızlar bende anadolu yakasında bır devlet hastanesınde calsımak ısıtoyorum bolumum muhasebe am abankolarda fılanda calısırım sımdı nıye dıye sorarsanız aksam 5 te cıkacasın hafta sonları tatıl ve saglık yonunden bır işte calısmayı sevıyorum eczane de cok yogun calısıyoruz
hangi hastanelerde akşam 5'te çıkıp,haftasonuda tatil yapılıyor?
devlet hastanelerinde olabilir ama onlarda kpss ile alıyorlar sanırım.
özel hastaneler hiçte öyle rahat değil.
hastanede hasta danışmanı olarak çalışmak istediğinize emin misini??
evliymişsin gördüğüm kadarıyla...evli bir bayan için çok zor bir iş gerçekten,benim kuzenim çalışıyor da..çoğu zaman ağlayıp sızladığını bilirim üstelik o bekar birde..çalışma saatleri falan uygun değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?