anadolu yakasında hastaneler çalışanlar!!!!!!!

jesikaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
57
0
86
38
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben önlisans mezunuyum ofis programları ve biligisayarlı muhasebe kursuna gittim.iş hayatıma hastanelerde başlamak istiyorum. anadolu yakasında oturuyorum ve burdaki hastanelerde çalışan arkadaşlar varsa bana bi yardım edebilirler mi çünkü tanıdık olmadık olmuyor sanırım ınternetten basvuru yaptım hala devam ediyorum ama yok suan bi cevap.. düşündümde eger hastanede çalışan arkdaslar eleman ihtiyacı varsa bana özelden msj atabilirler mi? Danışmada hasta danısmanlarında hasta kabul elemanı olarak ya da doktor yanlarında hostes vb alanlarda Lütfen en son aklıma burası geldi bi yardımcı olabilirmisiniz...cok bunaldım evde.:sinifsinif:.. şimdiden teşekkür ederim

Aynı vasıflarda bende iş arıyorum ve senin taleplerini bende rica ediyorum eğer ben bulabilirsem seninle paylaşırım canım

Tatlım ben 6 yıl anadolu yakasında özel bir hastanede çalıştım. O hastanenin avrupa yakası şubesindede çalıştım. Eğer tanıdık bulabilirsem hala kalmışsa tanıdık sana yazarım. Hastanelere çalışmaya bir girdinmi bağlı oluyorsun valla şahsen ben öyleyim.:roflol: 4 yıl önce ayrıldım. Dediğim gibi eğer tanıdık arkadaşlarımı bulursam seni yönlendiririm.
Bide anadolu yakasının ne tarafında arıyorsun tabi oda önemli tatlım.
İşallah yardımcı olabilirim.

kızlar bende anadolu yakasında bır devlet hastanesınde calsımak ısıtoyorum bolumum muhasebe am abankolarda fılanda calısırım sımdı nıye dıye sorarsanız aksam 5 te cıkacasın hafta sonları tatıl ve saglık yonunden bır işte calısmayı sevıyorum eczane de cok yogun calısıyoruz

hangi hastanelerde akşam 5'te çıkıp,haftasonuda tatil yapılıyor?

devlet hastanelerinde olabilir ama onlarda kpss ile alıyorlar sanırım.

özel hastaneler hiçte öyle rahat değil.

hangi hastanelerde akşam 5'te çıkıp,haftasonuda tatil yapılıyor?

devlet hastanelerinde olabilir ama onlarda kpss ile alıyorlar sanırım.

özel hastaneler hiçte öyle rahat değil.

katılıyorum 8-6 çalışıyodum cumarteside 5e kadar bi pazarınız oluyodu oda yorgunluktan nasıl geçerse artık ama danışma olursa bi nebze rahat olursunuz

hasta danışmanı işi istyrm kafayı ycem başvurmadğım yer yok üniversite meznym yardm edn ltfeeeeeennn

evliymişsin gördüğüm kadarıyla...evli bir bayan için çok zor bir iş gerçekten,benim kuzenim çalışıyor da..çoğu zaman ağlayıp sızladığını bilirim üstelik o bekar birde..çalışma saatleri falan uygun değil..

evet canım evlym hastanelern öle ama tıp merkezlerinin saatleri belli inş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…