• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Anadolu Yakasında Gelinlik Diktirebileceğim Bir Yer Yardımm...

m_ucizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
681
1
96
İstanbul
selam kızlar.. Haziran da Allah nasip ederse nikahım olacak gelinliğimi Miss Defne Moda Evininn internetteki sayfasından beğendim diktirmeyi düşünüyorum ama güvenebileceğim iyi bir yer bulabilirsem tabii.. Bildiğiniz bir yer var mı İstanbul Anadolu Yakasındayım...Şimdiden Tşkler

Kesinlikle Lady Modaevi. Hem sahibi çok tatlı çok ilgili biri. Hem kumaş ve malzemeleri çok kaliteli. Tavsiye ederim. Hatta tek geçerim.Duacı olursun bana

KAdıköyde gelinlikçilerin olduğu yerde açık adresi "Sögütlüçeşme Caddesi No 132 Kat : 1 Kadıköy / ıSTANBUL" telefonu :0216 330 22 75 ikinci katta yani altta vitrini yok üstte.

Ben de şuan oraya diktiriyorum arkadaşımın gelinliğini görüp hayran kaldım gelinlik alma olayım başladığında direk ona sordum. Çok yere baktım aklımda kalmasın diye ama burayı gerçekten tek geçiyorum. Arkadaşımdan sonra 5 arkadaşı daha diktirmiş oraya ve hepsi de çok memnun kalmış

evet canım ben de şimdi netten baktım modeller harika gercekten bayıldım delikafadulden özellikle julia modelini cok begendım bayanssulusmile en kısa sürede yerınde görmeye gidicem sana da cok tşk ederim sen ne zaman evlenıyosun buarada :icecream:

günaydın canım ... msj sayım az olduğu için burdan yazıyorum ... tşk ederim ilgin için tekrar inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur En kısa zamanda bakmaya gidicem
Eğer gelinliğimi buradan beğenirsem ve memnun kalırsam senin duacın olucam :Saruboceq:opuyorumnanaktan
Buradan haberdar ederim senide inşallah hihoyyyt

Evet bende yeniyim bu sitede 50 msj gerkiyor yeni tamamladım.

Rica ederim.Karar vermek çok zor ben de yaşadım çok yere baktım aklımda kalmasın diye o yüzden faydam olursa çok sevinirim. Ben biraz seçiciyim hem üstümde iyi duran hem kumaşı kaliteli hem işçiliği iyi olmalıydı. Umarım senin de istediğin gibi olur.

saol canım inşallah .. evet geldi msjın bende tamamlayayım şu sayıyı bariiikaydirigubbakcemile2
Porselen Makyajı araştırıyorum bir yandan ne kadar zormuş evlenmek yaaakafamçokkarıştı

Evet bir de saç ve makyaj var benimde kafamda sorun teşkil eden ama sen anadolu yakasındasın. Ben avrupa yakasındayım. Birçok ünlü yer var ama bana en iyisi hep gittiğin biyer olması gibi geliyor. Yada önceden fön falan için gidip biraz samimiyet kurucaksın. Birde prova şart.Ayrıca sana tavsiyem crylon ürünleri kullanan yeri tercih et. Asıl porselen makyaj markası o çünkü.

evet canım o markayı araştırdım bende onu kullanan bir kuaför bulmayı istiyorum
Benim devamlı gittiğim kuaförüm var aslında iyi de bir yer ama orada makyaj yaptırmak istemiyorum saç konusunda güvenebilirim ama makyajı başka yerde yaptırmayı düşünuyorum bu da git gel sıkıntı olucak benim için
Aydın Taner diye bir kuaför var oraya bakıcam biraz pahalı bir yer diye biliyorum ama ne yapalım artık dimi bir kere evleniyoruz sonuçta bayanssulusmile
Avrupa yakasında iyi yerler bulman bence daha kolay ,ben de prova düşünüyorm çünkü hayatımda ilk defa porselen makyaj yapılacak yüzümde güzel durucakmı görmem lazım

Ben de aynı şekilde. Gittiğim kuaför saçta harikalar yaratıyor saç konusunda çok güveniyorum. karısıda makyaj yapıyor ama yaptığı makyajı hiç görmedim. Arkadaşım görmüş gelin makyajını. kızı tanınmayacak kadar güzel yapmış.Krylon ürünleri kullanıyor.ıstediğin yere de geliyormuş.

Bu arada git gel yapmana gerek yok makyözler istediğin yere geliyor. Ben bi ara baya bi makyöz aradım. Çok para istiyorlar ama gerçekten ortaya iyi bir şey çıkaracaklarına emin olsam değer.Mac in makyözünü düşündüm ama makyajı vasat oluyomuş.Galiba yine kendi kuaförümdeki makyözü seçicem.Zor işimiz

canım istanbul'un neresindesin? makyözün istedğimiz yere geliyosa eğer belki onu da düşünebilirim ne dersin ?CADIARZU

Mecidiyeköyde. Kuaför profiloya çok yakın biliyorsan. Ben bir sorayım tekrar .eşiyle konuştuğumda eve gelirmi demiştim . burda daha rahat olur ama istersen gelir demişti.Senin düğünün ne zaman ? Haftaya saçımı kestirmeye gidicem çok acil değilse gittiğimde sorayım

biliyorum canım mecidiyeköyde staj yapmıştım Alışveriş Merkezini de biliyorum
Benim Allah Nasip Ederse 6 Haziranda canım gün aldık canım fiyat da öğrenirsen çok memnun olurum sana zahmet veriyorum ama :kedi: Kullandığı malzeme zaten Kryolan dı dimi canım porselen makyajda?burada bu malzemeyi kullanan biraz zor bulurum gibime geliyo

Ne güzel 06.06 iyi denk getirmişsiniz hayırlı olsun canım. Böyle güzel birşey için zahmet olurmu hem kendim için de sorucam .Haber veririm.

tamam canım saolasınopuyorumnanaktan
06.06 denk geldi diyebilirim aslında temmuzda düşünüyorduk ama öne almak zorunda kaldık nasip böyleymiş iyi de oldu aslında zaman uzadıkça insanı daha çok heyecan basıyo delikafadulden

kızlar benimde sizlerle aynı gün düğünüm 06.06.:)
ben gelinliğimi ümraniye BEYAZ MODA evinde diktircem.. gecen sene yengemden biliyorum cok güvenilir ve ilgili bir bayan var orda:) işçiliğide cok iyi. tabi tercih meselesi. provalara baslıcam kısmetse haftaya..
makyaj da üsküdarda özenir kuaför bu kuaförü tek gecerim bilginize ..
kadının sadece suratınıza bakması yetiyo ne yakışcagı ne yapacagı diretk anlıyor. nişanımda gittim beni dinlemedi bile fakat makyajım ve sacım olaganüstüydü.
yılların tecrübesi var tabi.
inşallah hersey diledigimiz ve istedigimiz gibi olur

düğündaşım merhaba zemuszemus
haziran gelinisin sen de düğün bloğuna davet edeyim seni haziran gelinleri kısmına bir bak derim canım herşeyimizi paylaşıyoruz orada
buarada ben kuaför ve gelinlik işimi hallettim çok şükür hiç tahmin etmediğim yerler oldu ama kaliteli ve işini bilir yerler o yüzden içim rahat

Back