Anadolu yakasında düğün hikayesi fotoğrafçıları

Lindadrk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
1.861
0
116
İstanbul
Kızlar mrb Anadolu yakasında düğün hikayesi ve dış mekan çekimi için bildiğiniz önerebilceğiniz bi yer var mı ?? Lütfen yardım edinnn bilmiyorumkismile

ben de Esra Pozan'ı çok istedim ama maalesef Temmuz ayı için haftasonları çoktan dolmuştu ben ocak ayının başında konuştuğum halde.

en son konuştuğumda indirimli dönemi devam ediyordu hala normalde 2000 lira
standart çekim için iki ayrı paketi var biri 1350 biri 1550
1350'de 2 tane 20*30 5 tane 13*18 veriyor
1550 de 5 tane 20*30 100 tane 13*18 veriyor
ya da 2 saatlik dış çekim yaptırabilirsiniz o da 750 lira
onda da gene 5 tane 20*30 100 tane 13*18 veriyor
bunun dışında çekilen tüm fotoğrafları yüksek cözünürlükte istediginiz zaman istediginiz yerden bastırabileceginzi sekilde cd'de teslim ediyor
esra pozan'ın bana yazdıgı icerigi paketin su sekilde :
(Standart çekim)
*Sabah kuaförün işe başlamasıyla başladıgım çekimi akşam pasta kesilene kadar
devam ettiriyorum.(22:30)(Mekanda;nikah,ilk dans,pasta kesimi,hareketli parçalarda dans ederken 10-15 kare ve çiçek atma töreni çekimi yapıyorum)
*Gün boyu çekim pakedini aldıgınız zaman dış mekan çekimini de otomatik olarak almış oluyorsunuz.
*1000-1250 arası fotoğraf çekiyorum ve çektiğim butun fotografları orijinal
boyutlarında dvd içinde teslim ediyorum(normal şartlarda fotoğrafçılar
müşteri sadakati için orijinal boyutlarını vermez ve 800 adet fotograf
verirler maximum)
*30 adet fotoğrafı goruntu işleme programından geçirip teknik duzeltmelerini
yapıyorum.(ışık-kontrast-renk ayarı )
*2 adet 20*30cm,5 adet de 13*18 cm ebadında fotograf baskısı hediye
ediyorum.
*Fotoğraflardan oluşan 3-10 dk arasında suresi değişebilen slideshow hediye ediyorum.

Teşekkür ederim canım çok iyi oldu bu ... Msj attım cevabını bekliyorum umarım güzel bi fiyat verireyvahedigeldismile

Erken rezervasyon kampanyası yapıyor
mesela 2011 yazı evlenicekler 2010 eylül ekiminden konusursa 50% indirimi oluyormus
ben ocak başı sordugumda 1350 liralık kampanyası vardı
dıs cekim de 750 mesela ama pazartesi ya da salı yaptırırsam 650ye yapabilecegini soyledi

Hayir bende genel bir kampanya vardi, erken rezervasyon degildi yani.
Fiyat degisti sadece. Sartlar ayniydi cnm.

evet baska sehırlere de gıdıyor. ama maalesef benım dugun tarıhımde dolu ( off cok canım sıkıldı

Malesef benimkinde de doluymuş (( Başka birini bulursanız bilgi verin arkadaşlar lütfen :gitme:

kızlar merhaba.. hepinize şimdiden hayırlı uğurlu olsun, ben 1 ay önce atlattım düğün işini :) çok yorulduk.. 2 tane düğünüm oldu benim, biri adanada biri istanbulda. iki şehirdede hikaye fotoğrafçısıyla çalıştık. adanadaki dilek eşiyok diye bir bayan, mükemmel fotoğrafları var ve türkiyenin heryerine hatta yurt dışına bile gidiyor. fiyatlarıda istanbuldaki fotoğrafçılar kadar pahalı değil.
istanbulda çalıştığımız ise pelin erdoğan adında çok cici bi fotoğrafçıydı. her ikisinide internette arattığınız taktirde web sitelerinden fotoğraflarını görüp fiyat alabilirsiniz. ikisininde fiyatları çok pahalı değil. zaten biraz konuşup birbirinizden elektrik alınca fiyatta gerekli ikramları yaparlar diye düşünüyorum, bizde öyle olmuştu..
yine başka bi sorunuz olursa yardımcı olmaya hazırım, ne de olsa 1 aylık gelinim :)))

başka topike de yazmıştım, bu topiği de görünce atlamayayım dedim..umarım faydam dokunur

merhaba herkese, öncelikle bir ömür boyu mutluluklar dilerim müstakbel eşlerinizle birlikte...benim de kardeşim nişanlandı geçtiğimiz hafta...düğün hazırlıklarına bakarken bu başlığı gördüm yazayım dedim...ablam profosyonel fotoğrafçı ve bir ulusal gazetede fotoğraf editörü...en son kardeşimin nişan fotoğraflarını kendisi çekti ve ilgilenirseniz size bilgilerini verebilirim...özelden msj atarsanız kendisine iletebilirim...sevgiler...

bu arada şiddetle doğum kontrol hapını kullanmadan önce dr a gitmenizi ve muayene olmanızı tavsiye ederim...günümüzde infertilite hızla çoğalmakta ve kimsenin gözü yaşlı olarak eşiyle mücadele etmesini istemem...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…