Anadolu Yakasında Doktor Arıyorum

KapicininBitliKizi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.995
23
358
İstanbul
İyi aksamlar kızlar anadolu yakasında ümraniye üsküdar cevresınde kadın dogum uzmanı doktor arıyorum kendı doktorum vardı gıttıgım özel muayene hanesıne aradıgımda güzelyalıya tasındıgını ogrendım orasıda bana uzak bu cevrede tavsıye edebılcegınız doktor varsa cevaplarınızı beklıyorum 2 aylık hamıleyım bı doktor bulamadım

Aynı dert bendede var. Ümraniyede oturuyorum 30 haftalık hamileyim hala iyi bir dr. bulamadım.Ümraniye Devlet Hast. Aykut Güler'in çok iyi olduğunu öğrendim bende bundan sonra ona gideceğim.

canım baran hanım cok ıyı dıyolar.ama bu sıtede hakkında cok kotu yorumlar yapılmış.bende gıttım.gözlemlerime gore ıyı bı bayan.yanlız ben pkolu oldugumdan dolayı tedavıyı aksattıgını hıssettıgım ıcın basladıgım gıbı bıraktım.bu arada hastane cok yogun bı hastane.sormak ıstedıgın bısey varsa dokotr hakkında sorabılırsın.yunus emrede selma hanıma gıdıyorum normalde ıyı guler yuzlu bı doktor yanlız benım tedavımde gec gıden bıseyler oluyor hep oyuzden ondanda vazgectımbende doktor arıyorum üsküdar civarı ümraniye kadıköy olabilir.:26:sen hamıle oldugun ıcın ılgılenmelerı bakımından ıkı doktorda yeterlı olur sana tavsıye edebılırımrabbım sagsalım kucagına almayı nasıp eder ınsallah

doktorumu buldum kızlar çengelköy medivia hastanesıne gıdıorum yasemın dogan doktorumun adı ve ılk muayenede benden gecerlı notu aldı cok guzel ılgılenıor orayıda esımın oranınn yon tabelalrını yapmısdı bı bakalım deıdk butun personel degısdıgındne bend ebakım deıdm ve cok sevdım doktorumu cok gzuel ılgılendı yarım saat nerdeyse guzelce bebege bakdı herseyını gosterdı kalp atısını dınletı uc kere benle ılgılendı artık yasemın hanıma gıdıcem martın 18 randevum o beklıorum sımdık yenıden gorcegım zamanı

sevindim canım senin adına.rabbım sagsalaım kucagına almayı nasip etsin meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…