Canım selam bende cok fazla arastırdım başlamadan iki olumsuz denemem vardı . Şimdi bahcecide tedavi görüyorum 2 denemem oldugu için rapor cıkardık birde maddi olarak bizi cok rahatlattı. Gayet memnunhm suan doktorumdan hemsirelerimden herkesin işinde iyi oldugu belliMerhaba ben lab. İyi ve son tek olsun istiyorum ama allahın iznimile oluyor herşey bizim ilk denememiz olacak geçen yıl normal yoldan hamile kaldım ama kaybettik miniğimizi bahçeci de başarı orabı yüksek sanırım genelde yorumlar iyi ben medikal parka gittim görüşmeye memorial ın eski ekibi orda ama nedense pek güven duyamadım o yuzden sadece tüp bebek yapan bir yer olabilir diye düşünüyorum birde aret kamar ı çom başarılı diyorlar ama karşıda uzak oldukça
Evet canım raporluyum bende tüp bebek fiyatı yarı yarıya düşüyor canım . Senin problemin ne tabiki haberleşelim insan kendine yol arkaddası arıyor bu dönemde . Gec olsunda güç olmasın canmMerhabaaysent ayy güzel bir haber akınca insan nasıl içi rahatlıyor bende rapor çıkartıyorum bu cuma dosyayı ankaraya gönderecekler sonrada sanıtım en kötü temmuzda başlamış oluruz tedaviye araya bayram giriyor bahçeciyi deçok duyuyorum sende sgk tüp bebek raporlumusun kuzum ortalama ne kadar maliyeti paylaşabilir misin ve süreç konusunda da haberleşelim miii lütfenn
Canım ben suan merkezden doktorumdqn cok memnunun bende daha önce iki kere denedim ama olmadı dogru yerde olmak çok önemli o yüzden ben baya araştırdım bahçeciyi Allahım yüzümüzü güldürür inşallah. İlkkez 2şer tane yumurtam oldu mesela bende daha beklemedeyim canım bebişler genetiğe gitti sonuç bekliyoruz suan . Belki de aynı dönemde hamiş kalırız inşallahMerhaba kızlar sabahtan yazamadım,aysent bizde özel bir sorun yok geçen yıl normal yoldan hamile kaldım ama 7haftalıkken kaybettik 1sene bekledik yaşım 36daha beklemek istemiyoruz tüm tahliller yapıldı eşim normal bende amh düşük bu yüzden direk tüp dediler gerçekten raporu alırken bunalmadım ama tedavi yeri seçmek asıl sorunmuş hep kafa karışıyor güvenemiyor insan pata tuzağımı acaba dr mu kötü ya yanlış yeri seçersem diye kafam dolu dolu bahçeciye gitmedim görüşmeye ama senin şimdilik memnun olman bendede yeşil ışık yaktı ay inş hemen hamiş kalırsın biz ancak temmuz gibi başlayacağız yada haziran sonu
Kızlarr doktorum aradı genetiğe göndermiştim embriyoları Allaha şükür bitanesi sağlıklı gelmiş transfer için tedaviye başlıcaz regl olunca
Amin canım inşallah. Sen ne durumdasın regl oldunmuuÇok sevindim canım inş transferden sonrada bebek haberini alırız maşallah
Amin canım inşallah. Sen ne durumdasın regl oldunmuu[/QUOTE
Amin kuzum malesef ben hala regl olmadım 2.kanda da bişey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?