Erkek İnfertilitesi Anadolu yakası tüp bebek merkezi ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Nezara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
210
106
103
36
Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım. İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz ilgili başarılı tüp bebek merkezi var mı? Doktorum benlik bişey yok tb merkezine gidin dedi. 2 senedir bebek istiyoruz.artık psikolojik olarak çöktüğümü hissediyorum. Bizi nasıl bir süreç bekliyor ? Yaşayanlar tecrübelerini anlatabilirler mi??

Merhaba N Nezara bende aynı şeyi araştırıyorum aslında tüp bebek için rapor alıyorum zeynep kamil den ama nerede yapılacak kararsızız and yakasında bağdat caddesinde birkaç yer var ama sgk rap geçerli değil ataşehir memorial medikal park var caddede feminart dr aykut coşkun, jinemed kalamış dr melike batukan, bunlar benim bulduklarım bi de bahçeci umut var altunizade de ama benimde senin kadar kadar kafam karışık bu lara bakabilirsin canım seninde bulduğun biyer olursa yaz lütfen biz muhtemelen haziran sonu temmuz başı gibi tedaviye başlamış olacağız inşallah bu arada sen ne aşamadasın sormadım ilk deneme mi bizim ilk olacak

Bahçeci umut ta Ebru hanmı instagramdan takip ediyorum bayağı ii gibi. Biz de temmuz gibi başlamak istiyoruz hep en baştan başlamaktan sıkıldım memnun kalacağm bi doktor olsun istyrm

Merhaba ben lab. İyi ve son tek olsun istiyorum ama allahın iznimile oluyor herşey bizim ilk denememiz olacak geçen yıl normal yoldan hamile kaldım ama kaybettik miniğimizi bahçeci de başarı orabı yüksek sanırım genelde yorumlar iyi ben medikal parka gittim görüşmeye memorial ın eski ekibi orda ama nedense pek güven duyamadım o yuzden sadece tüp bebek yapan bir yer olabilir diye düşünüyorum birde aret kamar ı çom başarılı diyorlar ama karşıda uzak oldukça

Bizim 2 senedir doğal yoldan olmuyor bizim de ilk denememiz olacak önce aşılama yapılıyo o olmazsa tüp bebek diye duydum. Rabbim gönlümüze göre nasip eylesin inş. Karşıda bende çok doktor duydum ama gidip gelmesi skntı olur hele o köprü trafiği beni strese sokuyor adatıpta ii diye duydum ama ön görüşme yapmıyo direk adetin 2.günü gel diyolar gitmedim

Günaydın değerlere ve yaşa göre karar veriyor zeynep kamil bende amh düşük ve yaş 36 olduğu için direk tüp b denildi ve rapora yönlendirdiler çok hızlı ilerliyor süreç ve rapor aşamasında yardımcı oluyorlar tavsiye ederim, karşıda yaptırmak en son çare çok haklısın yol trafik gitgel derken insan deli olur hemde böyle özel bir durumda ben adatıp ı duymadım bir bakayım yorumlara

Birde aşılama ile ilgili yanlış yönlendirmek istemem ama zaten özelde ücretli olacaksa direk tüp bebek deneyin aşılama da başarı şansı düşük allahın takdiri tabi ki ama bana aşı ile hamile kalan hiç denkdenk gelmedi zaten tedavi süreçleri uzun ve zorlu geçen her gün değerli...

Günaydın Evet özelde düşünüyorum randevu için bile beklemek istemiyorum bnm de yaşım 30. Benim eşimde azosperm çıkmıştı ama diğer tahlil ve tedaviye devam edemedik.ii bi yerde hepsine en baştan baktırmak istiyoruz Rabbim size de bana da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Süreçler hakkında bilgi alışverişi yapalım

Hayırlısı olur inşallah hakkımızda ve sorunsuz bir şekilde babylerimize kavuşuruz, haberleşiriz tabi ki bir yere karar verirseniz sizde yazın lütfen

Canım selam bende cok fazla arastırdım başlamadan iki olumsuz denemem vardı . Şimdi bahcecide tedavi görüyorum 2 denemem oldugu için rapor cıkardık birde maddi olarak bizi cok rahatlattı. Gayet memnunhm suan doktorumdan hemsirelerimden herkesin işinde iyi oldugu belli

Merhaba aysent ayy güzel bir haber akınca insan nasıl içi rahatlıyor bende rapor çıkartıyorum bu cuma dosyayı ankaraya gönderecekler sonrada sanıtım en kötü temmuzda başlamış oluruz tedaviye araya bayram giriyor bahçeciyi deçok duyuyorum sende sgk tüp bebek raporlumusun kuzum ortalama ne kadar maliyeti paylaşabilir misin ve süreç konusunda da haberleşelim miii lütfenn

Evet canım raporluyum bende tüp bebek fiyatı yarı yarıya düşüyor canım . Senin problemin ne tabiki haberleşelim insan kendine yol arkaddası arıyor bu dönemde . Gec olsunda güç olmasın canm

Ben de ilk defa tüp bebek merkezine gidicem insanın desteğe bilen birine ihtiyacı oluyo burdan süreçler hakkında bilgilendirelim birbirimizi. Raporu neye göre alıyoruz özeldeki doktor yönlendirirmi

Merhaba kızlar sabahtan yazamadım, aysent bizde özel bir sorun yok geçen yıl normal yoldan hamile kaldım ama 7haftalıkken kaybettik 1sene bekledik yaşım 36daha beklemek istemiyoruz tüm tahliller yapıldı eşim normal bende amh düşük bu yüzden direk tüp dediler gerçekten raporu alırken bunalmadım ama tedavi yeri seçmek asıl sorunmuş hep kafa karışıyor güvenemiyor insan pata tuzağımı acaba dr mu kötü ya yanlış yeri seçersem diye kafam dolu dolu bahçeciye gitmedim görüşmeye ama senin şimdilik memnun olman bendede yeşil ışık yaktı ay inş hemen hamiş kalırsın biz ancak temmuz gibi başlayacağız yada haziran sonu

Canım ben suan merkezden doktorumdqn cok memnunun bende daha önce iki kere denedim ama olmadı dogru yerde olmak çok önemli o yüzden ben baya araştırdım bahçeciyi Allahım yüzümüzü güldürür inşallah. İlkkez 2şer tane yumurtam oldu mesela bende daha beklemedeyim canım bebişler genetiğe gitti sonuç bekliyoruz suan . Belki de aynı dönemde hamiş kalırız inşallah

Ayyy inşallah yaaa canım, genetik te Bir sorun var mı diye bakıyorlar değil mi inşallah senin minnoşlar da sapasağlam gelir inş hepsimizin kızları oğulları olur allahımmm :) biz yarın sabah zeynep kamilde son dosya açtırma işlemini yapıp bakanlık onayı bekleyeceğiz hayırlısı sonrada işlem artık bu arada yarın tıbbı genetikte kan vereceğiz ikimizde tüp bebek mrk sizden istedimi kuzum hastanedeki kadınlar burdayken yaptır tüp bebek mrk istiyor dedi hep birde dışarda ücretli zeynep kamilde ücretsiz

Kızlarr doktorum aradı genetiğe göndermiştim embriyoları Allaha şükür bitanesi sağlıklı gelmiş transfer için tedaviye başlıcaz regl olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…