anadolu yakası mekanlar

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
kızlar merhaba anadolu yakasında oturuyrum haziranda düğünüm var ve düğün sonrası yemek olucak bildiğiniz gitiğiniz yerler var mı kır düğünü gibide olabılır ya bilen varsa paylaşabilirmi

cemile sultan korusuna bir bak derim... kandilli taraflarında muhteşem bir manzarası var. bende nişanımı orada yapmayı düşünüyorum. sevgilerimle.

bostancı sahil yolu üzerinde poyraz var biz orayı tuttuk mekanı çok methettiler bide maksev var oraya bakabilirsin fiyatları hemen hemen birbirine yakın,,,bunun dışında kartalda vesta var ama yer varmıdır bilemem çünki bende haziranda evleniyorum anadolu yakasında gezmediğim yer kalmadı bi çok yer şimdiden tutulmuş ( yaz ayında yer bulmak biraz oluyor,,,
çamlıcada bildiğim iki güzel yer var biri park night diğeride safa rest.ikiside güzel ve fiyatları bostancıdakilere göre daha uygun
tam olarak nasıl bişey düşnüyorsn ona göre fikir verebilirim...

Son düzenleme:

söylediğin çoğu yere baktım bende:) ama poyrazı ilk defa duydum yada önünden geçtim dikkat etmedim çamlıcada güzel yerler var gerçekten kulelide bi yer beğenmiştik cok güzel boğaz manzaralı temmuzun 4 haftası bile tutulmus sadece haziran 4 ü boştu o da bize uymadı neyse tşk ederim yardımın için

öğretmen evleri,polis evleri ve belediyeye ait olan sosyal tesislerin çoğu en az 7-8 ay önceden rezerve edilir bizde istemiştik ama olmadı umarım gönlüne göre bi yer bulursn zor bi süreç biraz acele davranın ama bol şanslar:)

cemile sultan korusunu tavsiye etmiyorum cnm. benim kuzenimin düğünü oldu orda. tek manzarası güzel. açık hava olduğu için erkenden bitmek zorunda kaldı müzik. bide o gün yağmur yağdı mahfolduk :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…