• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu Yakası Lazer Epilasyon

askart26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
45
12
1
32
Arkadaşlar merhaba Anadolu yakasında önerebileceğiniz merkez var mıdır ve düğünüme 5 ay kaldı özel bölge için ne kadar etkili olur ...

Arkadaşlar merhaba Anadolu yakasında önerebileceğiniz merkez var mıdır ve düğünüme 5 ay kaldı özel bölge için ne kadar etkili olur ...
Alexandrite lazer yaptirin. Ilk seanstan sonraki seans daha bariz etkili olur. Yaptirdiktan 10 gun sonra dokulmeye basliyor zaten. Benim 3.ncu seans bitti cikmiyor bile dogru duzgun

Anadolu yakasında var mı önerebileceğiniz güvenilir bir yer lütfen bana da yardımcı olur musunuz ????

Anadolu yakasında var mı önerebileceğiniz güvenilir bir yer lütfen bana da yardımcı olur musunuz ????
Busecim oncelikle ben de senin gb tereddutteydim ben basladim 5seansindayim gozun kapali gidebilecegin birr yer arti utuleme tekniginden baskasini onermem hem canin yanmiuo hemde kesin sonuc fiyat olarakta uygun istersen adini yaziyim

Busecim oncelikle ben de senin gb tereddutteydim ben basladim 5seansindayim gozun kapali gidebilecegin birr yer arti utuleme tekniginden baskasini onermem hem canin yanmiuo hemde kesin sonuc fiyat olarakta uygun istersen adini yaziyim

Evet lütfen mesaj atarsanız bana sevinirim ❤

Fiyatı ne kadar ? Markası ne kullandıkları cihazın ? Kaç seansta etkisini
Fiyatı ne kadar ? Markası ne kullandıkları cihazın ? Kaç seansta etkisini gördünüz?
Markasini bilmiyorum utuleme sistem suan 4.seansindayim memnunum fiyat bilgisini bilemem ben paket kampanyalarindan yararlandim bence gorismek daha iyi olur sizin icin bu kulubten bir arkadas tavsiye etti derseniz yardimci olurlar ben bahsettim cunku tabi size kalmis gerisi
z?

merhaba anadolu yakasında üsküdarda huzur klinik var googla yazarsanız cıkıyor alexandrite cihaz kullanıyorlar ben gittim cok memnun kaldım 2.seanstan sonra ciddi azalma oluyor tavsiye ederim

kızlar ben de anadolu yakası ataşehir civarı lazer epilasyon araştırıyorum ama çok fazla yorum bulamadım.gidip memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir yer var mı?tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum.
üsküdarda huzur klinik var bır cok ark oraya gıttı ve hepsı memnun kaldı cihazları alexandrite yuzyuze gıdıp gorusmenızde fayda var yapanda işin ehli

Back