• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ** Anadolu Yakası Lazer Epilasyon **

GothicRap

I'm Not Afraid To Take A StanD.!
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
850
669
158
Selam kızlar,
Anadolu yakasında önerebileceğiniz yerler neresi?
Cadde'de Epiderm'i duydum ama oraya giden var mı? Fiyatları nedir?
Bir de bazı fırsat sitelerinde, tek bölge sınırsız 90 tl filan diyor..
Özellikle kol ve göbek için istiyorum. Tavsiyeleriniz nedir..??

Merhaba, geçen sene Epiderm de yaptırmıştım ben, bir sıkıntı yaşamadım ama fiyatları birazcık yüksek... O zaman alt bacak, genital, bikini ve kol altı için seans başı 400 tl gibi bişey ödüyordum. 6-7 seansta baya bi azalma oldu sonrasında ben bıraktığım için tamamen bitmedi. Tek tük ince olarak çıkıyor şu an. O zaman alexandriate cihaz kullanılıyordu hala öyle mi bilmiyorum. O sınırsız diyen kampanyalara aldırmayın kullandıkları cihazlar çok kötü boşuna zaman ve para kaybı yaşarsınız, cilt problemleri yaşayabilirsiniz. özellikle sadece bu işte uzmanlaşmış merkezleri tercih edin. Araştırırsanız alexandriate yada yeni çıkmış ütüleme epilasyon cihazı diye bişey baya iyi diyorlar bu iki cihazın olduğuna dikkat edin. IPL, diod sistemler kalıcı olmuyormuş... Fiyat olarak daha makul yerler bulabilirsiniz belki bir araştırın derim.. Epiderme de şu an ki fiyatlarını sorun mutlaka...

arkadaşlar ben lazere uzun yıllardır gidiyorum makina ıpl die bir cihazdı yaklaşık 3 sene gittim tüylerde incelme oldu ve sonra cihaz görmemeye başladı bbana artık bizim cihazımız tüylerinizi görmüyor artık yapsakta bir etkisini göremezsiniz dendi. bu gittiğim yer önceden formest adında bir yerdi firma adını benefit olarak değiştirdi ben artık oraya gitmiyorum fakat kuzenime çok önceden önerdiğim için gitmeye başlamıştı ama kuzenim hiç memnun değil yoğun oldukları için sürekli aldığı randevuları öteliyor ve iptal ediyorlar 8 seanslık bir sözleşme yapıp parasınıda peşin yatırmıştı ama resmen dolandırdılar gittiğindede düzgün konuşabiliceğin kimse yok hiç düzgün seanslara giremiyor bu dediğim yer maltepede bir lazer epilasyon merkezi arkadaşlar uyarmak istedim sizi !!!

Teşekkürler uyarı için..
Geçenlerde Kartal'da anketör sandığım kızın teki önümü kesti..
"Yeni açıldık, bugün şu kadar kişi götürmezsem işi alamicam..lütfen yardım edin, gelin bir bakın.. zaten hemen karakolun karşısı" dedi..
Kıza acıdığım için gittim karakolun karşısındaki binada yeni açılmış. Bir de çok iyi ve titiz bir yermiş gibi merdivende galoş giydiriyorlar.
Neyse.. Zaten çok sıcaktı o gün, yorgun argın girdim içeri.. Bir odaya aldılar.. Bir su bile ikram etmeden, ne yaptırmak istediğimi sordu bir gözü mor olan kadın.. Ben de laf olsun diye yarım kol dedim..
Bu hemen anlatmaya başladı.." yok yeni bir cihaz çıkmış..dünyada sadece 50 tane, Türkiye'de de 2 tane varmış, biri avcılarda birisinde, diğeri bunlardaymış.. 8 seansta tamamen bitirme garantisi veriyormuş.. 2 kol 8 seans toplam 800TL dedi.."
Bilmiyorum ama bana göre hem kadın "Türkiye'de 2 tane, biri de bende" deyince zaten salladığını anladım..:19:
Bir de 800 lira fiyat fazla gibi geldi.. 1500 e tüm vücut yapıldığını görmüştüm birkaç yerde.. Siz ne dersiniz?:44:

Son düzenleme:
Teşekkürler uyarı için..
"Yeni açıldık, bugün şu kadar kişi götürmezsem işi alamicam..lütfen yardım edin, gelin bir bakın.. zaten hemen karakolun karşısı" dedi..
Kıza acıdığım için gittim karakolun karşısındaki binada yeni açılmış. Bir de çok iyi ve titiz bir yermiş gibi merdivende galoş giydiriyorlar.
Neyse.. Zaten çok sıcaktı o gün, yorgun argın girdim içeri.. Bir odaya aldılar.. Bir su bile ikram etmeden, ne yaptırmak istediğimi sordu bir gözü mor olan kadın.. Ben de laf olsun diye yarım kol dedim..
Bu hemen anlatmaya başladı.." yok yeni bir cihaz çıkmış..dünyada sadece 50 tane, Türkiye'de de 2 tane varmış, biri avcılarda birisinde, diğeri bunlardaymış.. 8 seansta tamamen bitirme garantisi veriyormuş.. 2 kol 8 seans toplam 800TL dedi.."
Bilmiyorum ama bana göre hem kadın "Türkiye'de 2 tane, biri de bende" deyince zaten salladığını anladım..:19:
Bir de 800 lira fiyat fazla gibi geldi.. 1500 e tüm vücut yapıldığını görmüştüm birkaç yerde.. Siz ne dersiniz?:44:

Seans belirten kampanyalı yerlerden uzak durun derim, başta karlı gibi görünse de hiç öyle değildir. Bir kere herkesin kıl ve cilt yapısı farklıdır kimisi 10 seansta sonuç alır kimisi 5-6 seansta. Düşünün ki 8 seans anlaştınız parayı da verdiniz ki bunlar toplam parayı alırlar genelde seans parası almazlar, 5-6 seansta bitti sizin işiniz e kalan 2-3 seansın parasını vermezler mesela, ama 10 seansa uzarsa da yüksek seans ücretleri talep ederler sizin cilt yapınızla ilgili deyip. Ayrıca paket anlaştığınız takdirde 1-2 seans sonra merkezden memnun kalmazsanız değiştirme şansınız olmuyor, göbeğiniz bağlanıyor gitmeseniz bile o parayı ödemek zorunda kalıyorsunuz. Seans başı giderseniz seanslarınıza farklı yerlerde devam etme şansınız da olur... Zaten profesyonel olan yerler paket sunmazlar bu sebeplerden dolayı...Profesyonelce yapılmayan işlemlerden cildinizin göreceği kalıcı-geçici yanıklardan bahsetmiyorum bile... Lütfen dikkat edin.. 3-5 lira fazla verin adam akıllı yerlerde yaptırın sonuçta sağlıkla ilgili bir durum ve kalıcı çözüm arıyorsunuz geçiçi değil...

Teşekkürler uyarı için..

aynen arkadaşımızında söylediği gibi sakın kanmayın o tarz yerlere!!! gitmeyin!!! biz başta parasını verdiğimiz için gitmek zorunda kaldık sonuç alamadım birtürlü.. Başta iyi gibi geliyrdu tüyler baya azaldı fkt bitmedi bitene kadar denmişti...gittiğim firma isim ve yer değiştirdi böyle yaparak eski müşterilerini temizlemeye çalıştılar çok yoğun bir yerdi zaten gittiğinde en az 3 saat bekliyordun seansa girmek için..sonra tüylerim bitmediği gibi el değiştirdikleri için anlaşma gereği sözleşme yeniliyceklerini söleyip benden tekrar para almaya kalktılar bende birdaha formeste yani yeni adıyla BENEFİT 'e gitmedim. gerçekten iyi araştırıp sonuçlarının iyi oldugundan emin oldugunuz yerleri seçin!!!

Back