• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Anadolu yakası lazer epilasyon

Kikibus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
10
9
1
Merhabalar. Anadolu yakası tercihen kadıköy maltepe civarı memnun kldığınız bir yer var mı?

merhaba kikibus,ben de anadolu yakasinda lazer epilasyon icin biryer ariyorum suan ,kadikoy u bilmiyorum o tarafa hic bakmadim, libadiyede biyere gittim gozum tutmadi,orada buz epilasyon yapiyorlardi sadece.sonra biraz arastirdim bana yakin umraniye bircok yer oldugunu ogrendim,umariniye tip merkeziyle lodanna ve asestetik ile konustum.pazartesi gorucem gidip konusucam.umraniye tarafini dusunursen sana gelismeleri haber verebilirim.

öncelekle kesinlikle gitmemenizi tavsiye edecğim yer Kadıköy Nova Estetik ve Lazer. Benim tüm vücudumu yaktılar izleri hale geçmedi. Elbise etek kısakollu bluz giyemiyorum. Bu yüzden lütfen seçeceğiniz yere dikkat edin. Tavsiye edeceğim yer ise kesinlike dr. pınar arat. İçiniz çok rahat gidebilirsiniz. Her konuda çok iyiler. Yeni üye olduğum için reklam olduğunu düğünmemeniz adına vücudumdaki yanıkların fotoğrafını da ekliyorum. 7ad0370f-1fd9-4c13-98b1-f97b28cfa208.jpg

Back