How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Anadolu yakası kbb doktoru

Eyluulllll1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
59
41
8
30
Kızlar merhaba. Bir süredir kulak mantarıyla uğraşıyorum, Anadolu yakasında doktor arıyorum. Tavsiyesi olan yazabilir mi?

Eyluulllll1 Eyluulllll1 tedavi oldunuz mu son durum nedir o.O
Tedavim hala devam ediyor ama mantar bitti bir iki ay olmuştur biteli. Çok rezil bir süreçti. baş ağrıları, tıkanıklık , kaşıntı, baş dönmesi yaptı ben de. Antibiyotikli kulak damlası, mantar damlasını ilk evrede kullandırdı doktorlar en son bunlarla gecmeyince bir reçete yazdı alkol borikli bir karışım eczanede hazırlattım bana bu daha iyi geldi ama diğerlerine de devam ettim. Banyoda su kaçırmamaya hala dikkat ediyorum, kulağa herhangi bir şey sokmayı ve parmağımla dokunmayı yasaklamıştı doktor çok kasininca dısindan kulağımı çekiştiriyorum ama bence en önemlisi ilgilenen güzel bir doktor bulmak

Tedavim hala devam ediyor ama mantar bitti bir iki ay olmuştur biteli. Çok rezil bir süreçti. baş ağrıları, tıkanıklık , kaşıntı, baş dönmesi yaptı ben de. Antibiyotikli kulak damlası, mantar damlasını ilk evrede kullandırdı doktorlar en son bunlarla gecmeyince bir reçete yazdı alkol borikli bir karışım eczanede hazırlattım bana bu daha iyi geldi ama diğerlerine de devam ettim. Banyoda su kaçırmamaya hala dikkat ediyorum, kulağa herhangi bir şey sokmayı ve parmağımla dokunmayı yasaklamıştı doktor çok kasininca dısindan kulağımı çekiştiriyorum ama bence en önemlisi ilgilenen güzel bir doktor bulmak
Benim de nette araştırdım hep eczanenin özel karışımı ile geçti falan yazmışlar. Benim normalde baş dönmem yok ama doktor kulak temizligi yapınca çok şiddetli baş dönmesi ve bulanti yaşıyorum .hatta son temizlik de doktor beni tuttu götürdü oda dışına

Back