Anadolu Yakası Kartal civarında iyi bir doktor arıyorum...

AsteriscA

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
11
1
286
Arkadaşlar Anadolu Yakası Kartal civarında iyi bir kadın hastalıkları ve doğum doktoru arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Arkadaşlar Anadolu Yakası Kartal civarında iyi bir kadın hastalıkları ve doğum doktoru arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

kartal minibüs yolu üzerinde avicenna umut hastanesi birsen tursun.

birsen hanımın ofisi devlet hastanesinden daha beter, aynı anda üç hasta içerde oluyor, ilk görüşme başkalarının yanında yapılıyor, iki muayene bölümü var, bir muayene yeri sadece perdeyle bu ortamdan ayrılmış ve herkes ne söylüyorsa dinliyor, hasta mahremiyeti çok az. sürekli bu bölümlerde hasta hazırlanıyor, bir hastayı 5 dakikada bitirince hemen öbürüne geçiyor, dosyaya bakma takip, hiç bir şey göremedim. size sadece 5 dakika ayırıyor ve öyle hızlı konuşuyor ki sonrasında bazı sözlerini hatırlamıyorsunuz. aşırı kalabalık ve tamamen ticari, gidip para vermenize değmez. bir kere gittim ve bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…