• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu Yakası Kadın Doğum Uzmanı

sevcan642

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
567
578
103
33
Merhaba,
İstanbul anadolu yakasında iyi tecrübeler edindiğiniz dokorlar kimlerdir? 5 haftalık gebeyim. Özele gitmek istiyorum ancak çok çok yüksek bütçem yok malesef.. deneyim ve önerilerinizi merakla bekliyorum.

Memorial Ataşehir Hastanesi kadın doğum uzmanı Dr. Parvana hanım kesinlikle tanımanız gereken bir insan. Sadece doktor değil muhteşem bir insan. Gebelik takipleri özenli, doğum süresince bir an bile hastasının elini bırakmayan bir abla diyorum ona. Doğum sonrası bile düzenli takiplerimi yapmaktadır. çok memnun kaldım

Merhaba,
İstanbul anadolu yakasında iyi tecrübeler edindiğiniz dokorlar kimlerdir? 5 haftalık gebeyim. Özele gitmek istiyorum ancak çok çok yüksek bütçem yok malesef.. deneyim ve önerilerinizi merakla bekliyorum.

anadolu yakasında neredesin bilmiyorum ama kartalda ve kadıköy koşuyolunda doktor önerebilirim.

Küçükbakkalköyde soner doğanyılmaz a gitmenizi öneririrm. Şahane bir doktor. İlk gebeliğim ne yazık ki düşükle sonuçlandı. 1 adetten sonra tekrar hamilr kaldım çok şükür. Yine soner beye gidiyorum. Kendisi çok bilgili ve hasta psikolojisinden son derece anlayan bir doktor. Fiyatlar bence diğer özellere oranla çok çok makul.

Back