- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- Konu Sahibi gibigibi88
Yüzüm içim iğneli epilasyona gidiyorum dakikası 3.75 istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz biryer varmı acaba? dakikası 3.75 zorlamaya başladı beni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzüm içim iğneli epilasyona gidiyorum dakikası 3.75 istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz biryer varmı acaba? dakikası 3.75 zorlamaya başladı beni.
Ah be çok bu çileyi çeken varmışburdan takip ettigim kadar karşı kadıköyde doga epilasyon dan memnun olduklarını yazmışlardı birde Stereotyped arkadaşımız igneli epilasyon günlügünde paylaşmıştı gittigi yeri ona bi bakın isterseniz.ama şuan bütün heryer yogun randevu yok almıyorlar hep 3 4 ay sonrasını söylüyorlar :/
Bitme garantisi hiçbir yerin yok canım olmazda. İz kalmamalı yüksek akım veriyorlardır 15üstü olması yeterli 15mesela bana yeterli geliyor bende oraya gidiyorum dikkat etBen Özlem ateş e gidiyorum. Altunizade şubesi. Birde as estetik var Ümraniye’de orayı da övüyorlar fakat hiç gitmedim.
Azaldı fakat ne zaman bitecekler bilmiyorum. birde iz kalıyor..
Bitme garantisi hiçbir yerin yok canım olmazda. İz kalmamalı yüksek akım veriyorlardır 15üstü olması yeterli 15mesela bana yeterli geliyor bende oraya gidiyorum dikkat et
merhaba bulabildiniz mi epilasyon yapan bi yer bende takipteyimBe de konuyu takipteyim. Eger guvenilir bir yer bulan olursa burda da paylasabilir mi ?
Ben kucukyali handan hanim ve umraniye de emine hanimi duydum ama daha arastiramadim onlari
merhaba buldunuz mjAnadolu yakasi igneli epilasyon icin yer onerisi olan kimse yokmu ?
merhaba buldunuz mj
Bende araştırıyorum canım daha bulmuş değilim. Takip edicem konuyu. Bir dört aydır falan avrupa yakasınds biryere gidiyordum yopunluktan randevu ayda bir buluyordum onu bile artık bulamıyorum çok üzgünüm ya
Merhaba
Evet. Bitti yuzum cok memnun kaldim.Ocho med hatice hn ve derya hn oneririm. Gittiginizde referans olarak ismimi verebilirsiniz. Ozel mesajdan yaziyorum.
Merhaba Derya Hanım var kendisi çok tatlıdır iz kalmadı, yaptirmadigim yerim kalmadı diyebilirim. Uzun süredir gitmiyorum gerek kalmadığı icin.Ocho med de hangi bolgeyi kime yaptirdiniz iz kaldimi acaba tavsiye edermisiniz hiźlari nasil