Ada tıp hastanesimerhaba. anadolu yakası kurtköy civarında oturuyorum. etrafımda herkes ersoy hastanesindeki shabnam musayeva'ya gidiyor. 2.5 senedir cocugun olmuyor tedavi için arıyorum. var mı kurtköy pendik civarında gözü kapalı güvenebileceğim doktor. özellikle dikkat ettiğim hususlar güleryüz ve samimiyet. kilom da oldukça fazla bu yuzden 2 doktor tarafından dışlandımevlendigimden beri korunmuyorum ve olmadı. evlendikten sonra aldım tüm kiloyu da..
maalesef gülcan hanımdı benimle ilgilenmeyenEmsey Hastanesi
Gülcan Akdemir
adatıp da aklımdaydı, teşekkürlerAda tıp hastanesi
İnan İlker Arıkan
hastane sahibi flaab mı soyismi de aynıı. teşekkür ederiim bakacağımMaltepe Ersoy hastanesi Suna Julide Ersoy çok memnunum kendisinden
Tam bilmiyorum ama sahiplerinin yakınıydı heralde. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız tez vakittehastane sahibi flaab mı soyismi de aynıı. teşekkür ederiim bakacağım
ben de 78 kg dim evlendiğimde, 1.70 boyundayım ama kemiklerim çok iri, diyetisyenim ideal kilomun 70-72 arasında oldugunu söylüyordu. 2.5 senede 39kg aldım 117yimHadi ya canım ben daha yeni düşük yaptım beş aylıkken bana da o doktoru çok övmüşlerdi diye ona gidecektim bende 98 kiloyum cuma günü randevu almıştım ondan benide kovalamaz inşallah
çok teşekkür ederim, güzel dualarınız için de öyleEski adıyla Remedy hastanesi
Şimdiki adı BAYPARK
Şükran hanım. Süper bir insandır inanclı ve gercekten cok samimi. Yine gebe kalsam yine ona giderim ki normal kontrollerim ıcınde onu tercıh ediyorum. Ama o hastanede tup bebek tedavisi dusunuyorsanızkı eger varmı bilmiyorum malesef.hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah AMİN
dualarınız için çok teşekkür ederiimTam bilmiyorum ama sahiplerinin yakınıydı heralde. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız tez vakitte