Gebeliğe Hazırlık anadolu yakası doktorları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tuen0737

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
51
28
merhaba. anadolu yakası kurtköy civarında oturuyorum. etrafımda herkes ersoy hastanesindeki shabnam musayeva'ya gidiyor. 2.5 senedir cocugun olmuyor tedavi için arıyorum. var mı kurtköy pendik civarında gözü kapalı güvenebileceğim doktor. özellikle dikkat ettiğim hususlar güleryüz ve samimiyet. kilom da oldukça fazla bu yuzden 2 doktor tarafından dışlandım evlendigimden beri korunmuyorum ve olmadı. evlendikten sonra aldım tüm kiloyu da..

Ada tıp hastanesi
İnan İlker Arıkan

Emsey Hastanesi
Gülcan Akdemir
maalesef gülcan hanımdı benimle ilgilenmeyen geçen yzın gitmiştim, bu kiloyla gebe kalmak istiyorsunuz sonra sağlıksız gebelik sağlıksız bebekler oluyor vesayre. sert sert söylemedi ama yine de çok kırıcı. tiroit problemim oldugu için cokk zor kilo veriyorum. evlendiğimde normaldim ama o zaman da olmuyordu. demek bir şey var diye gittim ama beklemediğim tepkiyle karşılaştım

Hadi ya canım ben daha yeni düşük yaptım beş aylıkken bana da o doktoru çok övmüşlerdi diye ona gidecektim bende 98 kiloyum cuma günü randevu almıştım ondan benide kovalamaz inşallah

Eski adıyla Remedy hastanesi
Şimdiki adı BAYPARK
Şükran hanım. Süper bir insandır inanclı ve gercekten cok samimi. Yine gebe kalsam yine ona giderim ki normal kontrollerim ıcınde onu tercıh ediyorum. Ama o hastanede tup bebek tedavisi dusunuyorsanızkı eger varmı bilmiyorum malesef.hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah AMİN

Hadi ya canım ben daha yeni düşük yaptım beş aylıkken bana da o doktoru çok övmüşlerdi diye ona gidecektim bende 98 kiloyum cuma günü randevu almıştım ondan benide kovalamaz inşallah
ben de 78 kg dim evlendiğimde, 1.70 boyundayım ama kemiklerim çok iri, diyetisyenim ideal kilomun 70-72 arasında oldugunu söylüyordu. 2.5 senede 39kg aldım 117yim o kadar kötü hissediyordum ki bilhassa gülcan hanıma gittiğim dönem, bir de öyle söylemesi ağrıma gitmişti. ben de istemem bu kilolarda gebe kalmayı ama git gide alıyorum. gece 2 gibi nöbetçiydi, ben de beklenmedik ağır kanama ile acilden gitmiştim. uyandırdım sanırım ya da ters günündeydi bilmiyorum

çok teşekkür ederim, güzel dualarınız için de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…