Merhaba
Hamileliğimin başından beri koşuyolu medipolde takibimi yapan bir doktorum var
Herşeyim normal gibi gidiyordu tek sıkıntım sürekli karın ağrısı çekmem
Tetanoz aşısı için asm ye gitmiştim ebe sürekli karnım ağrıyor dediğimde tahlil istedi
Sonuçlarımda bir çok şey eksik yAda fazla çıktı
Doktorumla paylaştım whatsapptan hiç bir yorum yapmadan iki adet ilaç yazdı.
İnternetten baktığımda karın ağrımın sebebininde bu olduğunu öğrendik
Tabi internette yazan ne kadar doğruysa..
Aslında doktorumdan bir şikayetim yoktu ama eşim bu olayın üstüne bir daha o doktora gitmeyelim diyor
Haklıda olabilir bilemiyorum
6. Ayda doktor değiştirmek bana doğru gelmesede yeni bir doktor bakıyorum
Aslında doktorumdan bir çok kişi memnun ve tavsiye üzerine gitmiştim
Olayı abartıyormuyuz fikriniz nedir
Yada doktor önerileriniz var mı ?
Hastaları sezaryandan sonra hemen ayağa kalkan doktorlardan arıyorum
Maltepede oturuyorum
Güler yüzlü canayakın olması falan önemli değil mesleki tecrübesine bakıyorum.
merhaba ben de medipol hastanesinde takip oldum ve doğurdum! oradaki doktorum bahar çağlar medipolde uzun süre çalıştı sonra muayehane açtı ; koşuyolunda , 2. çocuğumu da yine onunla central hospitalde doğurdum, çok memnunum : her mesajıma cevap verir , deneyin isterseniz
merhaba ben de medipol hastanesinde takip oldum ve doğurdum! oradaki doktorum bahar çağlar medipolde uzun süre çalıştı sonra muayehane açtı ; koşuyolunda , 2. çocuğumu da yine onunla central hospitalde doğurdum, çok memnunum : her mesajıma cevap verir , deneyin isterseniz
Ben normal doğum yaptım; hemen ayaktaydım; en yakın arkadaşım da doktor Bahar Çağlar ın hastasıydı , o sezeryan oldu ; ağrısı hiç olmadı neredeyse , biz çok memnunuz
Yeditepe üniv.hastanesi Gazi Yıldırımı içim cok rahat bir şekilde tavsiye edebilirim. Ilk dogumumu orada yapmıstım ve cok memnun kaldım. Yanlız dogumdan sonra hemen ayaga kalkma konusu bünyeden bünyeye ve acı esigine görede değişebiliyor. Benim canım normalde cok tatlıdır ama benim agrılarım 2 gün sürdü tabi hemşirelerin payı büyüktü. Dogumdan sonra beni yürütürlerken hemşire bana dik yürümemi tavsiye etmişti. Basta canın yanıcak ama daha cabuk agrıların gecicek demişti gerçektende öyleydi ilk gün yardımsız yürüyemiyordum ikinci gün kendi basıma gezinip durdum :) ayrıca gazi beyin paracı bir doktor olmaması ve herzaman aradıgınızda dahil yardımcı olan bir doktor. Su an ikinci hamileliğimi yasıyorum ama özel saglık sig.olmadıgı için gazi beye gidemiyorum ama kendisi aklıma takılan birşey oldugunda tel.e de olsa seve seve yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye edebilecegim bir doktor.
Yeditepe üniv.hastanesi Gazi Yıldırımı içim cok rahat bir şekilde tavsiye edebilirim. Ilk dogumumu orada yapmıstım ve cok memnun kaldım. Yanlız dogumdan sonra hemen ayaga kalkma konusu bünyeden bünyeye ve acı esigine görede değişebiliyor. Benim canım normalde cok tatlıdır ama benim agrılarım 2 gün sürdü tabi hemşirelerin payı büyüktü. Dogumdan sonra beni yürütürlerken hemşire bana dik yürümemi tavsiye etmişti. Basta canın yanıcak ama daha cabuk agrıların gecicek demişti gerçektende öyleydi ilk gün yardımsız yürüyemiyordum ikinci gün kendi basıma gezinip durdum :) ayrıca gazi beyin paracı bir doktor olmaması ve herzaman aradıgınızda dahil yardımcı olan bir doktor. Su an ikinci hamileliğimi yasıyorum ama özel saglık sig.olmadıgı için gazi beye gidemiyorum ama kendisi aklıma takılan birşey oldugunda tel.e de olsa seve seve yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye edebilecegim bir doktor.
Haklısınız bünyeden bünyeye değiliyor doğum sonrası ağrılar
Ben ilk doğumumda 9. Gün kendim eğilip kalkmayı ancak başarmıştım
Benden 3 ay önce sezeryan olan kız kardeşim 2. Gün yataktan desteksiz kalkabiliyordu
Onun doktoru için herkes 'hastaları hemen ayağa kalkıyor' diyordu
Onun hastalarını o gun hastanede gördüğümde gerçekten hepsi koridorda rahat rahat yürüyordu
Gaz cıkarma yürüyüşü :)
Anladım ki doktorun elinin hafif olması diye de bir olay var
Ben o doktora gitmiyorum çünkü o doktorun olduğu hastaneyle daha önce sorun yaşamıştım şikayetçi olmuştum
Onun gibi hastalrının hemen ayağa kalktığı söylemleri duyduğunuz gördüğünüz dr arıyorum
Daha önce de yazdığım gibi Doktor Bahar Çağlar
koşuyolu kadıkoy de
koşuyolu sağlık kliniğinde
ınternetten bulabılırsın ! ben ve arkadaslarım çok memnunuz, ileri yaşta iseniz sıkı takip olmalı , herzaman doktoruna ulaşabılmelısın, hayırlı olsun
Memorial Ataşehir Hastanesi kadın doğum uzmanı Dr. Parvana Seyidova kesinlikle tanımanız gereken bir insan. Sadece doktor değil muhteşem bir insan. Gebelik takipleri özenli, doğum süresince bir an bile hastasının elini bırakmayan bir abla diyorum ona. Doğum sonrası bile düzenli takiplerimi yapmaktadır. çok memnun kaldım
Merhaba
Hamileliğimin başından beri koşuyolu medipolde takibimi yapan bir doktorum var
Herşeyim normal gibi gidiyordu tek sıkıntım sürekli karın ağrısı çekmem
Tetanoz aşısı için asm ye gitmiştim ebe sürekli karnım ağrıyor dediğimde tahlil istedi
Sonuçlarımda bir çok şey eksik yAda fazla çıktı
Doktorumla paylaştım whatsapptan hiç bir yorum yapmadan iki adet ilaç yazdı.
İnternetten baktığımda karın ağrımın sebebininde bu olduğunu öğrendik
Tabi internette yazan ne kadar doğruysa..
Aslında doktorumdan bir şikayetim yoktu ama eşim bu olayın üstüne bir daha o doktora gitmeyelim diyor
Haklıda olabilir bilemiyorum
6. Ayda doktor değiştirmek bana doğru gelmesede yeni bir doktor bakıyorum
Aslında doktorumdan bir çok kişi memnun ve tavsiye üzerine gitmiştim
Olayı abartıyormuyuz fikriniz nedir
Yada doktor önerileriniz var mı ?
Hastaları sezaryandan sonra hemen ayağa kalkan doktorlardan arıyorum
Maltepede oturuyorum
Güler yüzlü canayakın olması falan önemli değil mesleki tecrübesine bakıyorum.