Anadolu yakası doktor önerisi (Pendik Sultanbeyli)

tokalak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
480
272
53
31
Kızlar Anadolu yakası için iyi bir doktor arıyorum saygı hastanesi gittim ilk olarak salı günü kese bakılacak ama Emsey hast veya lokman hekim hast daha yakın olduğundan orada devam etmek istiyorum önereceğiniz güzel ilgilenen doktor var mı

Bende 20. haftamdan itibaren Sultanbeyli Saygı hastanesi Esra hanıma gidiyorum.

Merhabalar, ben 2 hafta once Emsey'de dogum yaptim. Dogumum 3 hafta erken oldu ve suni sanciyla 32 saat sonunda normal dogum yaparak bebegim dunyaya geldi. Hamileyken bu sitedeki tavsiyelere gore Dr. Canan Yilmaz'a gittim. Memnundum ama dogum yaptigim sirada izinli oldugu icin Dr. Sule Bakan Bilgin girdi dogumuma. Sule Hanim'i onceden hic tanimamama ragmen simdi herkese gozum kapali kesinlikle Sule Hanim'i oneririm. Haftasonu olmasina ragmen 2 gun boyunca surekli evinden geldi beni kontrol etmeye. 30 saat sonunda hala istedikleri acilma olmayinca kendisi birebir bana egzersizler ve hareket yaparak 1 saat icinde 7 cm'den 10'cm getirdi. Dogumhaneye gidince dogumum 5 dk bile surmedi. Cok sakin, sabirli, bilgili bir doktor. Kesinlikle tekrar dogum yapsam onu tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…