Özel olarak önderdiğiniz hastane veya doktor var mıdır? Teşekkür ederim.
bu doktorda daha önce doğum yaptınız mı çok katı ve rapor konusunda sert tavrı olduğunu duydumBezmialem Dragos süleyman bey
bu doktorda daha önce doğum yaptınız mı çok katı ve rapor konusunda sert tavrı olduğunu duydum
Teşekkür ederim bende adını duydum ve takipli olmayı düşünüyorum benim doktorum Maltepe üniversitesinde ama her gün hastanede bulunmuyorTatlım hamilelik düşündüğümden beri onunlayım. Çok şükür kendisinin tavsiyeleri ve doğru teşhisleriyle de hamile kaldımçalıştığım için de birkaç kez rapor almışlığım da vardır
Berna hanım iyiydi orda bir kere de aygen hanıma gitmiştim o çok iletişimi olan biri gelmemişti banaTeşekkür ederim bende adını duydum ve takipli olmayı düşünüyorum benim doktorum Maltepe üniversitesinde ama her gün hastanede bulunmuyor
teşekkürlerBerna hanım iyiydi orda bir kere de aygen hanıma gitmiştim o çok iletişimi olan biri gelmemişti
Merhabalar Süleyman Bey'e ben de gitmek istiyorum. Allianz tamamlayici sağlığım mevcut yani vakıf hastanesi işleyişini pek bilmiyorum. Nasıl oluyor taramaları falan siz nakit olarak mi yaptırdınız yoksa özel sigortalı miTatlım hamilelik düşündüğümden beri onunlayım. Çok şükür kendisinin tavsiyeleri ve doğru teşhisleriyle de hamile kaldımçalıştığım için de birkaç kez rapor almışlığım da vardır
Merhabalar Süleyman Bey'e ben de gitmek istiyorum. Allianz tamamlayici sağlığım mevcut yani vakıf hastanesi işleyişini pek bilmiyorum. Nasıl oluyor taramaları falan siz nakit olarak mi yaptırdınız yoksa özel sigortalı mi