Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anadolu Yakası doğum için önerdiğiniz Hastane doktor var mı?
Tatlım hamilelik düşündüğümden beri onunlayım. Çok şükür kendisinin tavsiyeleri ve doğru teşhisleriyle de hamile kaldım çalıştığım için de birkaç kez rapor almışlığım da vardır
Tatlım hamilelik düşündüğümden beri onunlayım. Çok şükür kendisinin tavsiyeleri ve doğru teşhisleriyle de hamile kaldım çalıştığım için de birkaç kez rapor almışlığım da vardır
Merhabalar Süleyman Bey'e ben de gitmek istiyorum. Allianz tamamlayici sağlığım mevcut yani vakıf hastanesi işleyişini pek bilmiyorum. Nasıl oluyor taramaları falan siz nakit olarak mi yaptırdınız yoksa özel sigortalı mi
Merhabalar Süleyman Bey'e ben de gitmek istiyorum. Allianz tamamlayici sağlığım mevcut yani vakıf hastanesi işleyişini pek bilmiyorum. Nasıl oluyor taramaları falan siz nakit olarak mi yaptırdınız yoksa özel sigortalı mi
Merhaba , bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Ben hamile kalmadan önce doğa sigorta tamamlayıcıyla muayene oluyordum sonrasında özelden faydalanılamıyor. 950 tl muayene ücreti. Hastaneyi arayarak tamamlayıcınızın geçerli olup olmadığını öğrenebilirsiniz