Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anadolu Yakası Doğum Doktor Önerisi
- Konu Sahibi momdk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.157
- 598
Central hospital fatmanur hanım (fiyatı uçuktur)Merhaba, İstanbul Anadolu yakasında doğuma kadar takip edecek ve doğumu yaptıracak doktor arıyorum. Ataşehirdekş hastanelerde olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Çakmak erdem kadın doğum doktorları cok iyidir tercih edebilirsin
Ben gittiklerimi tecrübe ettiklermi yazdım
- 26 Temmuz 2017
- 4.205
- 8.836
- 158
- 31
Kozyatağında central hospital var Fatmanur temele gidiyorum ben çok memnunum gerçekten çok tatlı çok anlayışlı ilgili bir doktor tavsiye ederimMerhaba, İstanbul Anadolu yakasında doğuma kadar takip edecek ve doğumu yaptıracak doktor arıyorum. Ataşehirdekş hastanelerde olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
- 26 Şubat 2019
- 4.642
- 6.766
- 158
Doktorum Timuçin Timuroğlu'nu öneririm. Ataşehirde özel muayenehanesi var ama pahali bir doktor maalesef.Merhaba, İstanbul Anadolu yakasında doğuma kadar takip edecek ve doğumu yaptıracak doktor arıyorum. Ataşehirdekş hastanelerde olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
- 24 Şubat 2023
- 83
- 43
- 3
acil durumlar için numarasını paylaşıyor mu?Kozyatağında central hospital var Fatmanur temele gidiyorum ben çok memnunum gerçekten çok tatlı çok anlayışlı ilgili bir doktor tavsiye ederim
- 26 Temmuz 2017
- 4.205
- 8.836
- 158
- 31
Hayır ama hastaneyi aradığınızda hastane hemen ona ulaşıp geri dönüyor kendisi sizi arıyor bir kere kanamam olduğunda 5 dk içinde ulaşmıştı banaacil durumlar için numarasını paylaşıyor mu?
- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Acıbadem Ataşehir Parvana Seyidova ilk muayenemi oldum daha ve şimdilik hastaneyi de kendisini de çok sevdim.
Hemen numarasını paylaştı acil durumlar için istediğin zaman arayabilirsin dedi
Ayrıca muayene boyunca tek bir soru sormama gerek kalmadı kadın soracağım bütün soruları kendi önden anlattı cevapladı.
Uzun uzun her tahlili inceledi kendi istediği şeyleri neden istediğini açıkladı vs.
Şimdilik iyi gidiyor memnunum umarım doğuma kadar sağlıkla birlikte olur ve harika bir doğum tecrübesi yaşayabiliriz beraber
Sonradan yeni doktor araştırmak istemiyorum hiç
Ayrıca muayene boyunca tek bir soru sormama gerek kalmadı kadın soracağım bütün soruları kendi önden anlattı cevapladı.
Uzun uzun her tahlili inceledi kendi istediği şeyleri neden istediğini açıkladı vs.
Şimdilik iyi gidiyor memnunum umarım doğuma kadar sağlıkla birlikte olur ve harika bir doğum tecrübesi yaşayabiliriz beraber
- 24 Şubat 2023
- 83
- 43
- 3
muayene ücreti ne kadar acaba?Acıbadem Ataşehir Parvana Seyidova ilk muayenemi oldum daha ve şimdilik hastaneyi de kendisini de çok sevdim.
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
1760 tl sgk geçmiyor maalesefmuayene ücreti ne kadar acaba?
Sencard üyeliğiniz varsa 900 tl ye kadar düşüyor