- 13 Ekim 2015
- 33
- 2
- 36
-
- Konu Sahibi Yasemin Ar
Canım fsm ye gtmedm ama dr arastrmasındayım bende sümeyra okur hoca cok begenılıyor ona gtmeyı dusunuyormHIc kimse yok mu devlet te kadin doguma giden ya :-(
Canimm cok tsk ediyorum yaCanım fsm ye gtmedm ama dr arastrmasındayım bende sümeyra okur hoca cok begenılıyor ona gtmeyı dusunuyorm
Rica ederm canm arzu bılge tekın var bı de bn sümeyra okuru merak edıym aslında ama adet günüm gecıyor buyuk ıhtımal arzu hanıma görüncem önce sende bıranönce randevu al ztn bı hafta sonrasına fln verıyorlarCanimm cok tsk ediyorum ya
Tamamdir canim peki sen iyi oldukalrini biyerde mi okudun? Ya nedense devlet olunca ön yargim var yani kadin dogumda özellikle aslinda yanlis düsünceler ama nebilym :-/Rica ederm canm arzu bılge tekın var bı de bn sümeyra okuru merak edıym aslında ama adet günüm gecıyor buyuk ıhtımal arzu hanıma görüncem önce sende bıranönce randevu al ztn bı hafta sonrasına fln verıyorlar
Önyargın olması normal canm bende de var bu durum zeynep kamılı deneyım dedm pısman oldum aglayarak cıkmıstm berbat bı yer ya bn hc memnun kalmadm aynı anda uc bes kısı alıp muayene ettıler fln.hep özele gttım fsm hastanesındekı doktorlar sancaktepe hastanesınede gelıyor ben sümeyra okur u nette arastrdm hatta face ve ınstgram hesabı var ordakı hasta yorumları hep olumlu hastalarıyla ılglıymıs bılmyrm canm denemekte yarar var sen ne ıcın gıdecksınTamamdir canim peki sen iyi oldukalrini biyerde mi okudun? Ya nedense devlet olunca ön yargim var yani kadin dogumda özellikle aslinda yanlis düsünceler ama nebilym :-/
Tabiki canim öyle denemek gerek.. ya biz esimle cocuk düsünüyoruz iste bi kontrol eksik olan vitamin haplari vs verecegi varsa kullanayim iste ekstra yapmamiz gereken bisi var mi diye ..Önyargın olması normal canm bende de var bu durum zeynep kamılı deneyım dedm pısman oldum aglayarak cıkmıstm berbat bı yer ya bn hc memnun kalmadm aynı anda uc bes kısı alıp muayene ettıler fln.hep özele gttım fsm hastanesındekı doktorlar sancaktepe hastanesınede gelıyor ben sümeyra okur u nette arastrdm hatta face ve ınstgram hesabı var ordakı hasta yorumları hep olumlu hastalarıyla ılglıymıs bılmyrm canm denemekte yarar var sen ne ıcın gıdecksın
Ne zamandr dusunuyorsunuz canm tahlıllerınız fln yapıldı mı esının senınTabiki canim öyle denemek gerek.. ya biz esimle cocuk düsünüyoruz iste bi kontrol eksik olan vitamin haplari vs verecegi varsa kullanayim iste ekstra yapmamiz gereken bisi var mi diye ..
Biz yani iki haftadir fln düsünüyoruz yok tahlil yaptirmadik nerde yaptiriyoruz? O yüzdende gitmek istedim beni bilgilendirsinler diy eneler yapmamiz gerekio vsNe zamandr dusunuyorsunuz canm tahlıllerınız fln yapıldı mı esının senın
Senın cok yenı daha canım ne kdarlık evlisin. Kadın doguma gıdıyosun ama 1 sene kendılıgınden olması beklenıyor olmazsa caresıne bakılıyor canm. Önce bı git bakalım kan tahlılı ıster onuda adetın 3 veya 4. Günü istiyorlar sonuclar dha net oluyor bı de ozman alttan muayene eder rahıme yumurtalara bakar esınden sperm testı ıster tetkıkler byle oluyor dha sonra ılerde olmazsa bır ıkı sene rahım fılmı ıstıyor bu sekılde canm ama senın smdı önce tahlıller yapılır 1 sene akısına bırakın der herhangı bı sorun cıkmazsaBiz yani iki haftadir fln düsünüyoruz yok tahlil yaptirmadik nerde yaptiriyoruz? O yüzdende gitmek istedim beni bilgilendirsinler diy eneler yapmamiz gerekio vs
Anladmm. Ben zaten hamile kalmadan üc ay öncesinde vitaminler haplar icilyormus onlari yazmasi icin ve yine de bi muayene olmak istedigim icin gitmek istiyorum... bu arada iki yillik evliyim canimcimSenın cok yenı daha canım ne kdarlık evlisin. Kadın doguma gıdıyosun ama 1 sene kendılıgınden olması beklenıyor olmazsa caresıne bakılıyor canm. Önce bı git bakalım kan tahlılı ıster onuda adetın 3 veya 4. Günü istiyorlar sonuclar dha net oluyor bı de ozman alttan muayene eder rahıme yumurtalara bakar esınden sperm testı ıster tetkıkler byle oluyor dha sonra ılerde olmazsa bır ıkı sene rahım fılmı ıstıyor bu sekılde canm ama senın smdı önce tahlıller yapılır 1 sene akısına bırakın der herhangı bı sorun cıkmazsa
Anldm canm ıyı bakalmAnladmm. Ben zaten hamile kalmadan üc ay öncesinde vitaminler haplar icilyormus onlari yazmasi icin ve yine de bi muayene olmak istedigim icin gitmek istiyorum... bu arada iki yillik evliyim canimcim